Hør hvad andre siger om
 Nordic Compassion

Mindful Self-Compassion (MSC) kurset

Elli compassion

Ellie Tholouli
Klinisk psykolog


Som psykolog og CFT terapeut og facilitator af ’Compassionate Mind’-grupper, tog jeg Helles online MSC-kursus fordi jeg ønskede at perfektionere mine evner til compassion.  Personligt blev jeg mindet om at compassion ikke handler om at blive mere perfekt, men om at rumme mine uperfektheder og at have modet til at tage ansvar for dem.


 Jeg satte særlig stor pris på Helles evne til at formidle selve ånden i Self-Compassion og hendes måde at skabe et trygt digitalt rum med deltagere fra hele verden. Med respekt, visdom og en legende tilgang til læring.  Jeg ville elske at tage kurset igen! Tak!

Jane Skov
Tidl. lektor, nu højskolelærer


Ahhh. Jeg har været SÅ presset på job, og nu kan jeg se det hele lidt fra afstand. Mine egne forventninger, kollegernes fnidder, presset og konflikterne... nu kan jeg stå fast. Lettelse er det jeg bedst kan beskrive kurset med!

Temadage i organisationer


Forsvarets afdeling for Personlig Rådgivning og Kollegastøtte


Vi fik håndterbare værktøjer, som bliver brugt. Blandt de deltagende har vi fået positiv feedback, og jeg ved, at Compassion bliver brugt både til at give supervision og som en måde for de ansatte at passe på sig selv.

Herning Kommune

Herning Kommune
Temadage for ledere


Compassion bliver nu brugt til at tage de svære samtaler med vores personale. Det er en måde at tale om udfordringer med personalet på, og et super alternativ til at tale om en sygemelding som første løsning.

Det var en spændende dag i helt nyt land for os. Den måde, Helle underviser på, gav en dejlig vekslende dag. Vi gik derfra med en masse energi og var ikke trætte i hovedet, som vi ellers ofte har været efter en workshop. Vores forventninger blev indfriet, og der bliver i dag ofte refereret til Compassion redskaberne i vores arbejde.

Skal jeg introducere din arbejdsplads og dit team for compassion?

Skriv til mig her, så aftaler vi 15 min. til en uforpligtende snak.

Helle Laursen

Er du i tvivl om hvordan du eller din arbejdsplads kommer bedst igang med Compassion

- så ring eller skriv gerne til mig:

3025 7548

helle@nordic-compassion.dk

Venlig hilsen
Helle Laursen, grundlægger af Nordic Compassion

Nordic Compassion

Tlf.: 3025 7548
helle@nordic-compassion.dk
Cvr-nr.: 30761197

Kontaktinformation: Tlf.: 30257548 | email: helle@nordic-compassion.dk