Privatlivs Politik

Privatlivs- og cookiepolitik

Når du tilmelder dig nyhedsbrev og emails fra Nordic Compassion, giver du samtidig samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud. Vi behandler din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage, enten via linket i bunden af e-mails eller ved at kontakte os på helle@nordic-compassion og fortælle, at du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbreve og tilbud.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Behandling af personoplysninger

I forbindelse med dit køb hos Nordic Compassion har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt

- Dit navn
- Din e-mailadresse

Samt evt

- Dit telefonnummer
- Din adresse
- Dine betalingsoplysninger

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen. Desuden skal informationen bruges i regnskabsmateriale og skal, ifølge lovgivningen, gemmes i 5 år. Herefter bliver oplysningerne slettet.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af et køb, eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Vi videregiver aldrig din information til andre.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af:

- dine betalingsoplysninger (Stripe eller YourPay)
- din brug af vores web-sider (Google Analytics)
- dine køb (Dinero og Stripe)
- håndtering af nyhedsbreve og information via e-mails (Active Campaign)
- evt. spørgeskema ifm. køb (Typeform og Zapier)

Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger. Disse behandlere udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:
Nordic Compassion
CVR-nr. 30761197
Søndervang 12
8654 Bryrup
Tlf.: 30257548
E-mail: helle@nordic-compassion.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt læseligt format.

Ønsker du at vi skal slette dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse. Når du afmelder dig nyhedsbreve (f.eks. i bunden af de emails du modtager fra os) vil data normalt blive slettet fra vores arkiver inden for senest 4 uger derefter.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over Nordic Compassions behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, tlf. 33 19 32 00

Cookies

Dette website anvender cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Se her hvordan du sletter cookies i forskellige browsere: http://minecookies.org/cookiehandtering/

Sitet anvender cookies fra følgende tredjeparter:

- Google Analytics
- Who Copied Me
- Active Campaign