Mindful Self-Compassion (MSC)
Compassion kurser - se kalender her

Spørgsmål? Ring på 3025 7548

Mindful Self-Compassion(MSC)

 På Himmelbjerggården i Ry

​Onsdag og torsdag d. 1. og 2. april, 2020
​Onsdag, torsdag 29. og 30 april,
fredag 1. maj, 2020​
Pris kr. 5400,- + moms

Mindful Self-Compassion (MSC)

​Live Online,  på engelsk

​Forventet startdato for mit næste hold er vinter 2019. Alle LOMSC-hold undervises på engelsk og arrangeres af Center for MSC i USA.
Pris: $ 575,-

Hvad er Mindful Self-Compassion-kurset om?

​Forløbet er ialt 28 timers intensiv undervisning. Programmet er praktisk træning i at være følelsesmæssig robust på den sunde måde. Det vil sige at det gør dig bedre til at håndtere udfordringer i livet, håndtere følelsesmæssigt ubehag, skabe bedre relationer og få mere overskud og glæde hver dag.

Se en grundig gennemgang af kursus-indhold på siden her - klik her - eller kig i kursusfolderen du kan downloade for de fysiske kurser jeg arrangerer. Alle MSC kurser jeg tilbyder følger de officielle anbefalinger og giver adgang til underviser-træningen efterfølgende såfremt du ønsker det.

MSC-kurset er der lavet en del forskning på, og forskningen indikerer at der evne til Self-Compassion er afgørende for et mentalt helbred. Se mere om forskningen i Self-Compassion ved at klikke her, eller se den officielle engelske siden med adgang til opdateret forskningsliste lige her

Og se mere Center for MSC, USA, som jeg i dag underviser for, og som  Se mere om dem her. De arrangerer Underviser træning i MSC-kurset.

​Vil du hellere gøre det i eget tempo med audio-filer?

​Så prøv mit online audio-kursus

​Ring til mig