Mindful Self-Compassion (MSC) Kursus kalender

Herunder finder du de åbne Mindful Self-Compassion (MSC) kurser jeg underviser på

MSC kursus
fysisk fremmøde

kursus på dansk

Start:

3. og 4 januar samt 22. og 23. janaur 2022

Sted:

MSC kursus i Silkeborg

Varighed:

4 dage

Tidspunkt:

4 hele dage, se kursusfolder nedenfor

Arrangør:

Pris:

Helle Laursen

kr. 5000 + moms

Som medlem af Klub Compassion får du 25 % rabat

MSC kursus
fysisk fremmøde

kursus på dansk

Start:

6. april 2022

Sted:

MSC kursus i Aarhus, VIA University College Campus Nord

Varighed:

9 uger

Tidspunkt:

Onsdage eftermiddage
Starter 6. april  2022, sidste gang er 8. juni.
Fri i påsken.

Arrangør:

Pris:

VIA University College

kr. 5000,-  + moms

Online MSC-kursus

kursus på dansk

Start:

19. april  2022

Sted:

Online

Varighed:

10 uger

Tidspunkt:

Tirsdage kl. 19 - 21
Første gang 19. april, sidste gang er 21. juni. (Modul 7 den 31. maj er kl. 19 - 22)

Arrangør:

Pris:

Helle Laursen

kr. 3900,- + moms

Som medlem af Klub Compassion får du 25 % rabat

compassion

MSC-courses

In English

Live Online MSC

Taught in English

Starts:

December 2

Place:

Online

Duration:

10 weeks

Time:

Thursdays, 2 - 4 pm CET.

Teacher

Helle Laursen

Fundamentals of Self-Compassion

Starts:

January 15 and 16, 2022

Place:

Online

Duration:

2 live sessions of 3 hours each

Time:

Saturday and Sunday, 10 am EST / 4 pm CET

Teacher

Helle Laursen

Live Online MSC

Taught in English

Starts:

February 6, 2022

Place:

Online

Duration:

10 weeks

Time:

Sundays, 4-6 pm CET/ 7-9 am PST 

Teacher

Helle Laursen

Live Online MSC Teacher Training

Taught in English

Starts:

March 11, 2022

Place:

Live Online

Duration:

12 weeks

Time:

Fridays and Mondays

Teachers:

Mila de Koning, David Spound, Helle Laursen, Aimee Eckhardt

Live Online MSC 

Taught in English with Chinese translation

Starts:

April 12, 2022

Place:

Live Online

Duration:

10 weeks

Time:

Tuesdays, 1 pm CET/ 7 pm Beijing time

Teachers:

Helle Laursen

 MSC Teacher Training

Taught in English

Starts:

June 25 - July 1st, 2022

Place:

Mennorode, Holland

Duration:

6 days

Time:

Full days

Teachers:

Chris Germer (the first two sessions), Mila de Koning, Rob Brandsma, Helle Laursen

MSC Intensive with Chris Germer

MSC-intensive with Chris Germer In Kanha Shanti Vanam, Hyderabad, India.

Postponed due to Covid-19.New dates TBA.

Spørgsmål?
Vil du melde dig til et kursus?

- Kontakt mig på mail her

eller ring til mig på tlf 30257548

Er du i tvivl om hvordan du eller din arbejdsplads kommer bedst igang med Compassion

- så ring eller skriv gerne til mig:

3025 7548

helle@nordic-compassion.dk

Venlig hilsen
Helle Laursen, grundlægger af Nordic Compassion

Nordic Compassion

V/ Helle Laursen

Tlf.: 3025 7548
helle@nordic-compassion.dk
Cvr-nr.: 30761197

Kontaktinformation: Tlf.: 30257548 | email: helle@nordic-compassion.dk