Hør hvad mine kunder siger, efter temadage om compassion i deres organisation

Den sociale skadestue

Den Sociale Skadestue, Aalborg
Temadag om Compassion


Hele vejen igennem vores organisation har vi taget det ind. Også organisatorisk. Vi giver os selv noget mere omsorg. Stemningen er blevet bedre til vores personalemøder, og vi er blevet gladere og mere optimistiske. Før sad vi ofte og pegede fingre.
På gulvet har det også fået stor betydning - særligt for vores praktikanter. Vi har fået et fælles sprog og et fælles læringsrum, og dét kan virkelig mærkes

erhversakademi

Aarhus Erhvervsakademi
Temadag om Compassion


Vi er alle naturvidenskabsfolk. Forskningsmæssig evidens var vigtig for os. Det var vigtigt, at Helle kunne formidle forståelsen af, hvordan de forskellige systemer fungerer. Dét kunne hun!

empati træt

To temadage om Compassion


Efter temadagene om Compassion, så kan jeg lettere passe på mig selv! Jeg inkluderer mig selv i hverdagen ved at anerkende, hvad situationer gør ved mig. Jeg husker mig selv på, at det er naturligt jeg også reagerer, og at det ville enhver anden også gøre. Jeg kan møde mig selv med varme på lige fod med de mennesker, jeg samarbejder med. Hold da op hvor det gør en stor forskel for min energi gennem dagen!
empati træt

Temadag om Compassion


Tak for kurset og de gode lydfiler. Jeg tog specielt med mig at bruge empati og selvmedfølelse mere bevidst og at lade være med at gå i ’fixe-mode’. Fremover vil jeg have mere fokus på at have mit bevidste sind mere med på job – og i større grad stille nysgerrige spørgsmål til mig selv, efter møde med borgeren.
compassion
Morten Skivild, Afdelingschef

Vi har haft et meget konstruktivt samarbejde med Helle omkring psykisk APV undersøgelser, og har skabt et koncept, der kan bruges i alle afdelinger i regionen. Helle er skarp, dygtig og ved hvad hun taler om. Vi brugte hende både til dialogmøder med medarbejdere og til efteruddannelse af AMR og ledere, og vi er fuldt ud tilfredse!

empati træt

Temadag om Compassion


Helle leverede meget brugbare input om empati og om Compassion, og om hvordan det kan  bruges i vores hverdag med udsatte og sårbare borgere. Tak for det.
compassion kursus

Temadag om Compassion


Helle holdt en temadag om empati-udmattelse hos os. Godt 30 medarbejdere deltog, og alle deltagere var fuldt ud tilfredse med dagen!

Forsvaret bruger Self-Compassion


Forsvarets afdeling for Personlig Rådgivning og Kollegastøtte


Vi fik håndterbare værktøjer, som bliver brugt. Blandt de deltagende har vi fået positiv feedback, og jeg ved, at det bliver brugt både til at give supervision og som en måde for de ansatte at passe på sig selv.

Herning Kommune

Herning Kommune
Temadage for ledere


Compassion bliver nu brugt til at tage de svære samtaler med vores personale. Det er en måde at tale om udfordringer med personalet på, og et super alternativ til at tale om en sygemelding som første løsning.

compassion
Jens Gaarsman Stegger Nielsen
Midt- og Vestjyllands Politi

Vi har været så heldige at have Helle til at undervise vores arbejdsmiljørepræsentanter i psykisk arbejdsmiljø. Vi fik alt, hvad vi håbede, og mere til! De bedste anbefalinger af Helle Laursen fra Nordic Compassion herfra.

empati træt

Hostruphus Revisorer, Silkeborg


Du har været fremragende til at se de problemfelter, der har været på arbejdspladsen! Det har i den grad været en øjenåbner for os at have dit besøg.

compassion empati
Christian Weile, Kornmod Realskole

Når vi vælger en ekstern konsulent til APV'en, så handler det om at løfte niveauet fra et hverdagsniveau til et professionelt niveau. Vi ønskede at Helles viden og erfaringer ville kunne give et mere objektivt og reelt billede af arbejdsmiljøet. Vi har skiftet skoleleder, og har nyoprettet og ansat en pædagogisk afdelingsleder, og derfor gav det god mening at se på udviklingen siden sidste undersøgelse for tre år siden. Vi var nysgerrige på, om de iværksatte tiltag har haft den forventede effekt.
Hele processen var god og relevant. Helle fik tydeliggjort, hvor vi er godt på vej, og hvor der er brug for yderlige tiltag og handlinger. På mødet fik vi flere gode ideer til handleplanen.
Alt i alt har det været en meget positiv oplevelse, og vi vil inddrage Helle igen i forbindelse med fremtidige APV'er.

Vil I bruge compassion
i arbejdsdagen?

Ring til mig på 30257548, og få en uforpligtende snak om hvordan I kan bruge compassion til at støtte hovedopgaven

Skal jeg introducere din arbejdsplads og dit team for compassion?

Skriv til mig her, så aftaler vi 15 min. til en uforpligtende snak.

Helle Laursen

Er du i tvivl om hvordan du eller din arbejdsplads kommer bedst igang med Compassion

- så ring eller skriv gerne til mig:

3025 7548

helle@nordic-compassion.dk

Venlig hilsen
Helle Laursen, grundlægger af Nordic Compassion

Nordic Compassion

Tlf.: 3025 7548
helle@nordic-compassion.dk
Cvr-nr.: 30761197

Kontaktinformation: Tlf.: 30257548 | email: helle@nordic-compassion.dk