Hør hvad andre synes om mine 

Mindful Self-Compassion (MSC)-kurser

Nordic Compassion

Eva Lind Gleerup

Lektor på Erhvervsakademi Århus


Jeg bruger redskaberne fra kurset både i privatlivet og professionelt i tilgangen til mine studerende, når de har ondt i livet. Meget af det, som Self-Compassion handler om, det er at kunne hjælpe sig selv. Man lærer at behandle sig selv, som man ville behandle andre. I virkeligheden skulle man tage det kursus, inden man bliver stressramt.

Elisabeth Ungar

Elisabeth Ungar

Erhvervspsykolog


Jeg tog onlinekurset i Compassion, da jeg var nysgerrig på at vide mere om det og lære teknikkerne bedre at kende. Det er en tilgang, jeg bruger i mine samtaler som psykolog, som jeg gerne ville blive bedre til og forstå bedre. Desuden var det noget, jeg gerne ville lære for mig selv personligt. Jeg mener, vi alle kan have fordel af at lære at være mere selv-medfølende over for os sig. Det har Helle i hvert fald overbevist mig om. Med hendes super professionelle tilgang og rummelige stil bliver det meget tydeligt, hvad selv-medfølelse kan. Ikke bare teoretisk, som meget forskning underbygger, men også i praksis. Det skønne ved dette kursus er netop at vi gør det i praksis - hele tiden. Og har mulighed for at vende, hvor det virker, og hvor det bliver svært. Alle spørgsmål og kommentarer bliver mødt med faglig kompetence og venlighed. Man føler sig i rigtig godt selskab med både Helle og i den holdånd, hun formår at skabe.
Jeg er meget glad og taknemmelig for, at jeg besluttede mig for dette kursus - både personligt og professionelt. Det her kursus giver så meget mere energi, end det tager. Jeg går altid inspireret fra vores timer sammen. Det fungerer i øvrigt rigtig fint online, da Helle har god erfaring med at være nærværende på dette medie, så det har ikke været nogen hindring. Tværtimod. Det er en meget fin måde at være privat med sine oplevelser og samtidig være sammen og støttet.

Tak for at åbne mine øjne for hvad Self-Compassion kan på et dybere plan end hvad jeg kunne læse mig til - og tak for at flytte mig!

Nordic Compassion

Sisse

Højskolelærer


Jeg er vokset op med at lægge låg på følelser, med at skade mig selv. jeg kunne klare alt. I dag ved jeg, at følelser er noget, der skal tages hånd om. Ellers bliver jeg aldrig til et helt menneske. Der kommer self-compassion ind som en anden tilgang, som jeg har haft godt af at mærke.

compassion

Anne Marie Beck

Mindfulness underviser


Efter MSC kurset med dig, var jeg sammen med min familie og gode venner, og pludseligt stod det klart for mig, at noget af indholdet i den ellers så tunge rygsæk, var væk. Det havde været en slags djævleuddrivelse med kærlighed og accept! Jeg har fået en fred, som gør jeg stille og roligt føler mig mere tryg, og jeg mærker at jeg er blevet stærkere og tydeligere i mit NEJ TAK.

compassion

Hanne Winther

Økonomi ansvarlig


Selvom jeg havde haft en lang dag, hvor jeg først kom hjem ved 21-tiden på grund af kurset, så kørte jeg hjem med ny energi

compassion

Birgitte Sandgren BertelsenJeg fandt ud af, at Self-compassion tværtimod handler om at give sig selv kraft, så man bliver stærkere og har mere overskud til andre.

compassion

Jane

Pallilativ sygeplejerske


Jeg er 54 år, og jeg har i flere år søgt alle mulige og umulige steder efter det som MSC-kurset har givet mig. Jeg har haft så mange 'aha'-oplevelser, at jeg ikke kan tælle dem længere. Det er vidunderligt stærkt og dybt og samtidig enkelt. Denne uges undervisning har været den dybeste indtil videre for mig personligt - og vi er kun halvvejs. Jeg glæder mig til resten!

compassion

Mette

Psykiatrisk sygeplejerske


Jeg har taget MSC kurset før, men det er først nu jeg rigtig forstår det med ‘modstand’ og hvordan jeg kan opdage det. Jeg er så glad for din tilgang og måde at forklare det på. Det er enkelt og meget brugbart og dybt.

compassion

Pia Skov Jørgensen

Arbejder med sårbare unge


Efter en længere sygemelding kom jeg på MSC-kurset, og nu er mit fundament igen stabilt. Sådan som mit liv er lige nu, er der intet jeg ønsker at ændre! Jeg er faktisk overbevist om at det er MSC's skyld. Jeg ved, at jeg har en plads i verden og at jeg - og mit liv - er vigtigt, og bidrager i den større sammenhæng.
Elli compassion

Ellie Tholouli

Klinisk psykolog


Som psykolog og CFT terapeut og facilitator af ’Compassionate Mind’-grupper, tog jeg Helles online MSC-kursus fordi jeg ønskede at perfektionere mine evner til compassion. Jeg kendte indholdet på forhånd, og oplevede det meget rigt og harmonisk organiseret. Jeg satte særlig meget pris på Helles evne til at formidle selve ånden i Self-Compassion og hendes måde at skabe et trygt digitalt rum med deltagere fra hele verden. Med respekt, visdom og en legende tilgang til læring. Personligt blev jeg mindet om at compassion ikke handler om at blive mere perfekt, men om at rumme mine uperfektheder og at have modet til at tage ansvar for dem. Jeg ville elske at tage kurset igen! Tak!

compassion

Hanne

Lærer


Jeg ønskede inden kurset at kunne passe på mig selv i det jeg gør, og sige fra. Det var svært for mig, og det er det stadig, men jeg har rykket mig. Jeg er helt klart i bedring med min stress. Har mere omsorg for mig selv, og ved nu hvor vigtigt det er ikke blot at mærke mig selv, men også at tage mig af det jeg mærker.
Janne bruger Self-Compassion

Janne

Sproglærer


Den ro som jeg troede, jeg ville få med sygemeldingen indfandt sig ikke. Jeg blev meget påvirket af krav fra Jobcenter og min leder, og følte mig svag og utilstrækkelig, fordi jeg ikke havde ’håndteret' min sorg, så jeg kunne passe mit arbejde ligesom alle andre gjorde’ ...Sådan lød min indre cd igen og igen.

Efter det første halve del af kursethavde jeg en indre kerne-ro. Sorgen, utilstrækkeligheden osv. er ikke væk, men i og med jeg, nu, giver de følelser, jeg har, lov til at være der – og lægger en distance til dem, bliver jeg ikke i samme grad fanget og overvældet af dem længere. Ej heller føler jeg mig alene, fordi jeg ser mine medmennesker som de er – nemlig mennesker med sorg, glæde, frygt og frustration ligesom mig selv.

Nordic Compassion

Tina Storm Khwaja

Speciallæge


Som læger har vi jo altid fokus på at støtte og lindre ubehag, det er jo vores arbejde og derfor er compassion jo i det  vi gør hver dag. Men efter MSC-kurset er jeg blevet bedre til at bruge det aktivt i alle situationer, især der hvor jeg selv bliver udfordret. Jeg kan fx bedre rumme de svære situationer og følelser i patienter der reagerer voldsomt, og står bare bedre fast i mig selv.

Jeg tog egentlig kurset efter min fars død, hvor jeg havde brug for noget til at perspektivere min egen historie, og jeg er også markant bedre til at rumme negative aspekter i mit eget liv nu.

Jeg var især overrasket over hvor effektivt det var ift. at mindske selvkritik. Derfor har jeg bestemt mig for at tage en terapeutisk videreuddannelse i Compassion, fordi det er relevant i mit arbejde.
Arbejdsmæssigt giver det bare en kæmpe forskel at træne opmærksomhed på hvad der sker i andre helt bevidst, det er jo udgangspunktet for alt mit arbejde som læge.

Nordic Compassion

Doris Mostrup Nielsen

VIA University College


Jeg er blevet bedre til at lytte uden at påtage mig skylden.
Min datter kan mærke, at jeg er meget mere modtagelig og lytter bedre. Og jeg kan meget bedre være i det. Før havde jeg tendens til at lade følelserne overvælde mig. Det er langt mere konstruktivt at kunne parkere de svære følelser.

Hvornår starter vi?

Jakob Søborg Albers

Jakob Søborg Albers

Manuvision-behandler


Compassion-værktøjerne er nogle af de stærkeste jeg har fået på min selvudviklingsrejse. Dét at blive opmærksom på, hvordan jeg taler til mig selv, og det at registre og tillade mine følelser har givet mig rigtig meget.

Helle er super dygtig, meget nærværende og med et glimt i øjet. Udover at jeg bruger Compassion på mig selv, så bruger jeg det også i mine behandlinger og i dialog med klienter. Jeg vil på det varmeste anbefale andre at lære Compassion.

Nordic Compassion

Ann Marie

Lektor, VIA University College


Jeg bruger det som et redskab i mit job som mentor til at hjælpe unge studerende med at håndtere modstand. De studerende melder tilbage, at det har været godt!

Nordic Compassion

Malene Jensen

Coach


Jeg var meget perfektionistisk, og at lære at være venlig over for mig selv - det gjorde en kæmpe forskel.

Nordic Compassion

Camilla Qwist

 Coach, fysioterapeut og mor til to


Det her med at elske mig selv og prioritere mig selv - det har jeg svært ved. Da jeg hørte om self-compassion talte det derfor til mig og ramte mig på en anden måde, end den terapi, jeg netop havde gennemgået.

Caroline Curtis

Caroline Curtis

projektleder


Inden jeg startede var jeg nervøs for om den her online Compassion-tilgang var konkret nok for mig, men oh my, jeg har fået langt mere end jeg havde turdet håbe på! Compassion har vist mig flere sider og dybder i mig selv, og det har været så hudløst ærligt at det både har været smertefuldt og fantastisk på en gang... TAK for din intelligente indsigter, din skarphed, varme og guidning på den her rejse!

compassion

Helga Friis Thorstein

Mindfulness underviser


Jeg har været på MSC-kursus hos Helle, og oveni købet i en meget svær periode i mit liv. Jeg er overbevist om at de redskaber jeg fik med mig fra kurset, har givet mig et langt større overskud til at 'surfe livets bølger', når de er der. Er mere kærlig og venlig tålmodighed overfor mig selv, når jeg får følelsen af ikke at kunne det hele. Min energi kom igen, og glæden ikke mindst. En stærk meget personlig rejse hos Helle har nu rustet mig både i mit privatliv men sandelig også mit professionelle liv. Jeg  kan varmt anbefale Helles kurser.
Berit Rasmussen

Berit Rasmussen

sygeplejerske og kropsbehandler


Sikke en erkendelses-rejse ind i Compassion. Det arbejder på så mange niveauer, både mentalt, følelsesmæssigt og helt inde på sjælsplan.

Jeg har arbejdet med selvudvikling i mange år, men det er som om, at jeg først nu med Self-Compassion mærker sandheden i at tage vare på mig selv. Det har intet med navlepilleri at gøre, men vi kan ikke oprigtigt være noget for andre, hvis vi ikke først finder støtten og omsorgen til os selv.

Det bliver en livslang proces, er jeg sikke på, men bare på de få uger har jeg mærket en tydelig ændring inden i mig. Jeg er hurtigere til at mærke mig selv, når jeg udfordres, er bedre til at stoppe op og give mig selv en selvmedfølende pause, og jeg oplever meget oftere, at jeg ønsker at være min egen bedste ven. Jeg glæder mig til at fortsætte med Compassion-strategierne og jeg glæder mig allerede til fremtidige forløb hos Helle.

Janes oplevelse af Compassion

Jane Skov

Tidl. Lektor, nu højskolelærer


Ahhh. Jeg hr været SÅ presset på job, og nu kan jeg se det hele lidt fra afstand. Mine egne forventninger, kollegernes fnidder, presset og konflikterne... nu kan jeg stå fast. Lettelse er det jeg bedst kan beskrive kurset med!

compassion

Malene Jensen

Frivillig koordinator, Silkeborg Kommune


Det er det tryggeste rum jeg nogensinde har været en del af og afgjort det bedste kursus jeg har taget - du er en eminent underviser.

compassion

Malene Søbygaard

Projektleder, resilienskonsulent, Odense Kommune


Helle er en utroligt nærværende, kompetent, skarp og meget menneskelig formidler af Self-Compassion. Jeg slappede med det samme af i hendes selskab, hvilket gjorde både min læring, min indlevelse og dét at træne øvelserne nemmere. Med et arbejdsmarked hvor nulfejl, effektivisering og omstillingsparathed drøner derudad med 200 km i timen, er de værktøjer og den viden Helle leverer, det, som gør det muligt at passe på sig selv i arbejdsdagen. Den allervigtigste ressource vi har. Jeg anbefaler absolut Helles compassion kurser.

Hvornår starter vi?

Nordic Compassion

Tlf.: 3025 7548
helle@nordic-compassion.dk
Cvr-nr.: 30761197

Kontaktinformation: Tlf.: 30257548 | email: helle@nordic-compassion.dk