Hør hvad mine kunder siger, efter temadage om compassion i deres organisation

Forsvaret bruger Self-Compassion

Forsvarets afdeling for kollegastøtte

“Vi fik håndterbare værktøjer, som bliver brugt”
Mogens Vester, leder af Forsvarets afdeling for Personlig rådgivning & Kollegastøtte.

Inden for Forsvaret findes en særlig gruppe af omkring 150 ansatte, som sideløbende med deres stilling fungerer som kollegastøtter. I november 2021 afholdt Helle fra Nordic Compassion en halv temadag for netop denne gruppe.

Kollegastøtter har en helt unik opgave. Det er soldater, sagsbehandlere og andre ansatte i forsvaret, som støtter og holder samtaler med sine kollegaer, når der opstår udfordringer, såsom stress, konflikter og traumatiske oplevelser.

“Det er en meget omsorgsfuld rolle, men omsorgen for dem selv glipper ofte”, fortæller Mogens Vester. Og netop self-compassion er et stærkt og værdifuldt værktøj for mennesker i omsorgsroller.

Mogens fortæller, at ønsket var at give kollegastøtterne indspark og redskaber til at passe på sig selv i rollen, og at Nordic Compassion blev anbefalet fra en bekendt i netværket.

Om workshoppen fortæller Morgens: “Helle er god til at holde det på jordnært niveau og ramme det publikum, hun er bestilt til. De deltagende kunne spejle sig i  de forskellige cases, Helle havde gode eksempler, og vi fik håndterbare værktøjer, som bliver brugt. Blandt de deltagende har vi fået positiv feedback, og jeg ved, at det bliver brugt både til at give supervision og som en måde for de ansatte at passe på sig selv.”

Skal jeg introducere din arbejdsplads og dit team for compassion?

Skriv til mig her, så aftaler vi 15 min. til en uforpligtende snak.

Helle Laursen

Er du i tvivl om hvordan du eller din arbejdsplads kommer bedst igang med Compassion

- så ring eller skriv gerne til mig:

3025 7548

helle@nordic-compassion.dk

Venlig hilsen
Helle Laursen, grundlægger af Nordic Compassion

Nordic Compassion

Tlf.: 3025 7548
helle@nordic-compassion.dk
Cvr-nr.: 30761197

Kontaktinformation: Tlf.: 30257548 | email: helle@nordic-compassion.dk