Hvad er compassion ?

Compassion er at reagere med venlighed, varme og støtte når nogen oplever noget ubehageligt.  Når vi retter det mod os selv, er det self-compassion. Se mere i videoen herunder

Hvorfor skal du kende til Self-Compassion?

Forskningen viser at evnen til self-compassion er tæt forbundet med alle aspekter af mental sundhed.  Det betyder bl.a. at Self-Compassion:

  • mindsker stress, depression, belastnings-reaktioner og angst.
  •  øger livstilfredshed og glæde, forbedrer relationer, samt gør det lettere at håndtere ubehagelige følelser, konflikter og svære situationer.

Vil du vide mere om compassion ?

Compassion dansk øvelser

Mindsk stress og overvældethed

på 15 min. med Self-Compassion

Få gratis video om Self-Compassion. Glæd dig til at høre de overraskende grunde til at Self-Compassion er den nemmeste vej til mindre stress og overvældethed. En gennemtestet metode der er både konkret og brugbar for alle.

  • Bliv klogere på hvad Self-Compassion er
  • Få en mini guide i PDF format til at komme i gang med Self-Compassion nu
  • Den ENE øvelse der gør Self-Compassion konkret og brugbart
  • Erstat din usynlige indre automat-reaktion der øger stress
  • Video på 10 min. om hvad Self-Compassion er (og ikke er)
  • Kom lynhurtigt i gang med Self-Compassion

Skriv dig op her, det koster kun din email

Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev, som er let at afmelde.

Derfor skal du lære compassion af mig

Jeg har specialiseret mig i Compassion som metode. Jeg har undervist i mere end 6 år for Center For Mindful Self-Compassion i USA. Både på deres internationale Live Online-kurser,  samt som Teacher Trainer og Supervisor for kommende Mindful Self-Compassion (MSC)-undervisere. Er certificeret underviser fra UCSD, USA, som den første dansker i 2014. Har undervist 2000+ i det fulde MSC program, og er en efterspurgt underviser i organisationer og virksomheder, der ønsker at styrke medarbejdere personligt og fagligt via øget evne til empati og Compassion.

Jeg er cand.mag. fra Aarhus Universitet. Flere års projektledererfaring for et kommunalt projekt for sygemeldte med stress og/eller depression. Har fungeret som ledende mentor hos Sofia Manning i mere end 10 år, har undervist i psykisk arbejdsmiljø og personlig kommunikation. Har de seneste 6 år udelukkende arbejdet med Self-Compassion for øget empati og følelsesmæssig styrke. Underviser internationalt, bla. for Center for MSC i USA, samt for en kursusudbyder der dækker den kinesisk-sprogede del af verden oma.

Helle Laursen

Vil du igang med det samme?

Så anbefaler jeg at du starter her med en grundig, kort og meget brugbar introduktion til Self-Compassion

Self Compassion og ubehagelige følelser

Nordic Compassion

Kontaktinformation: Tlf.: 30257548 | email: helle@nordic-compassion.dk