Audio-kursus

Mindsk ubehagelige følelser med Self-Compassion

Lær Self-Compassion på blot tre timer, og bliv bedre til at håndtere ubehagelige følelser samtidigt!


Opdag hvor enkelt det er at tackle ubehagelige følelser med større lethed,
når jeg har introduceret dig til Self-Compassion!

 • Vi bliver alle fanget af svære følelser ind imellem, og det er let at blive overvældet af dem. Self-Compassion er vejen ud af svære følelser uden overvældelse
 • Ubehagelige følelser kan ikke undgåes, men du kan mindske den tid de bliver ved at fylde i dig. Så der er mere plads til dig og til det du gerne vil bruge tiden og energien på
 • Måske du ikke bliver 'fanget' af følelser, men snarere af tanker eller stemninger og fornemmelser i kroppen ? Det er altsammen forskellige oplevelser af det samme, og jeg kalder det hele for følelser i det her kursus. Den måde du oplever det på, er dit startsted for Self-Compassion

  Selvom det er menneskeligt og meget normalt at opleve ubehagelige følelser, er det da super frustrerende.
  Især når de bliver hængende i os timer, dage eller måske endda uger!

  Lad mig vise dig hvordan Self-Compassion kan hjælpe dig til at styrke mentale og følelsesmæssige ressourcer, så du kan stå stærkere i den hverdag du skal tackle.

Kender du ikke
Self-compassion?

Så er audiokurset den hurtigste og mest konkrete vej til at komme godt i gang med den her evidensbaserede metode!

Hvis du kan svare ja til blot eet af følgende, er kurset for dig.

 • Du vil gerne forstå hvad Compassion og Self-Compassion egentlig er
 • Du vil igang med at bruge Self-Compassion i din hverdag
 • Savner en grundig og nede-på-jorden konkret forklaring på hvordan Self-Compassion kan mindske ubehagelige følelser
 • Du er nysgerrig på hvordan du kan relatere anderledes til svære følelser
Self Compassion ubehagelige følelser

Tag audiokurset i dit eget tempo. Du kan downloade alt materiale.

Hvorfor skal du lære Self-Compassion af mig?

Du skal lære Compassion hos mig, fordi jeg er den i Danmark, der har længst erfaring som underviser i det evidensbaserede Mindful Self-Compassion (MSC) forløb. Jeg har undervist internationale for Center for MSC i USA de sidste 6 år.

Jeg har undervist 2000 + i selve MSC forløbet, og er fast underviser på internationale kurser arrangeret af faglige organisationer i både USA, Indien og Kina. Derudover er jeg Teacher Trainer og supervisor for dem der tager MSC-underviser uddannelsen ved Center for MSC i USA.

Kort sagt ved jeg hvad jeg taler om.

Self-Compassion er mit fokus, og det er konkrete, meget brugbare redskaber jeg formidler. Derfor ved jeg at du kan bruge det fra første dag, og at redskaberne er enkle, effektfulde og lette at tilpasse.
mvh.  Helle Laursen

Helle Laursen

Forskningen viser at evnen til Self-Compassion er tæt forbundet med mental sundhed. 

Som metode ved vi at Self-Compassion:

 • mindsker stress, depression, belastningsreaktioner og angst
 • øger livstilfredshed og glæde og forbedrer relationer
 • gør det lettere at håndtere ubehagelige følelser, konflikter og svære situationer
 • Du er kort sagt i gode hænder, med en effektiv, enkel og evidensbaseret metode som Self-Compassion

Det her får du i audio kurset
'Mindsk ubehagelige følelser med Self-Compassion'

Audio kurset er lavet til dig der er nysgerrig på Self-Compassion og gerne vil vide hvad det er, hvorfor det virker og hvordan du kan komme igang med det samme. Ud over en grundig introduktion til hvad Self-Compassion er og ikke er, er fokus på hvordan vi bruger det til at mindske svære følelser.

Det her får du:

 • Lyd-optagelse fra en 3-timers workshop hvor jeg introducerer Self-Compassion grundigt, inkl. alle de (super gode!) spørgsmål der blev stillet undervejs 
 • Arbejdsbog med refleksions spørgsmål, og de slides jeg viste i undervisningen. Så kan du arbejde dig igennem i dit eget tempo og let følge med i lydoptagelsen.
 • Fire øvelser der kan mindske ubehagelige følelser: 1. Blødgørende berøring, 2.Pause med selvmedfølelse, 3. Fodsåler, 4. Blødgøre, berolige, tilllade
 • Øvelserne vi lavede som separate lydfiler i professionel kvalitet, så du kan have dem på din telefon eller hvor det er mest praktisk for dig
 • Alt materiale kan downloades og gemmes, så du kan bruge det igen og igen
 • Der er ikke nogen live sessioner. Det betyder at du kan gøre det hele i dit eget tempo

Andre siger om Self-Compassion

Caroline Curtis

Caroline Curtis

projektleder


Inden jeg startede var jeg nervøs for om den her online Compassion-tilgang var konkret nok for mig, men oh my, jeg har fået langt mere end jeg havde turdet håbe på! Compassion har vist mig flere sider og dybder i mig selv, og det har været så hudløst ærligt at det både har været smertefuldt og fantastisk på en gang... TAK for din intelligente indsigter, din skarphed, varme og guidning på den her rejse!

Berit Rasmussen

Berit Rasmussen

sygeplejerske og kropsbehandler


Sikke en erkendelses-rejse ind i Compassion. Det arbejder på så mange niveauer, både mentalt, følelsesmæssigt og helt inde på sjælsplan.

Jeg har arbejdet med selvudvikling i mange år, men det er som om, at jeg først nu med Self-Compassion mærker sandheden i at tage vare på mig selv. Det har intet med navlepilleri at gøre, men vi kan ikke oprigtigt være noget for andre, hvis vi ikke først finder støtten og omsorgen til os selv.

Det bliver en livslang proces, er jeg sikke på, men bare på de få uger har jeg mærket en tydelig ændring inden i mig. Jeg er hurtigere til at mærke mig selv, når jeg udfordres, er bedre til at stoppe op og give mig selv en selvmedfølende pause, og jeg oplever meget oftere, at jeg ønsker at være min egen bedste ven. Jeg glæder mig til at fortsætte med Compassion-strategierne og jeg glæder mig allerede til fremtidige forløb hos Helle.

Indehold i audio-kurset 

'Mindsk ubehagelige følelser med Self-Compassion'

Optagelse fra Live Online undervisning

Du får en klar genkendelig forståelse af hvad compassion egentlig er, både når vi viser det til andre eller os selv. Det sidste er det vi kalder self-compassion.  Du får tre meget koncentrerede timers live undervisning, inklusiv alle de spørgsmål deltagerne stillede undervejs. Og ja, det er en god ide at lytte til undervisningen igen og evt. at tage den i flere bidder, for det er meget koncentreret og vi kommer vidt omkring.


Når du har lyttet til optagelsen vil du kunne bruge Self-Compassion med det samme. Du ved hvad det er, og hvordan det opleves at bruge det.

Du kan downloade undervisningen som en lydfil.

Arbejdsbog

Jeg har lavet en arbejdsbog du kan printe ud. Den indeholder en introduktion  til Self-Compassion, samt de slides jeg viste undervejs. Der er angivelser af alle tidsintervaller undervejs, så du let kan gå tilbage og høre specifikke øvelser, emner eller andet i lydfilen.

Jeg anbefaler at du downloader arbejdsbogen og printer den, så du kan lave egne noter mens du arbejder dig igennem materialet. Jeg hjælper dig igennem trin-for-trin, så du holder overblikket undervejs.


Arbejdsbogen hjælper dig til at integrere den nye viden og gør det lettere for dig at fokusere på det der er mest relevant for dig lige nu.

Øvelser som professionelle lydfiler

Du bliver i kurset introduceret til fire øvelser, der alle er konkrete måder at bruge Self-Compassion på, og som samtidig kan hjælpe dig til at mindske ubehagelige følelser.

Øvelserne er:

1. Blødgørende berøring

2. Pause med selvmedfølelse

3. Fodsåler

4. Blødgøre, berolige, tillade


Øvelserne er lette at bruge i din hverdag.

Du skal ikke bruge særskilt tid til dem, men kan bruge dem midt i det du normalt laver.

De fire lydfiler kan downloades, så de er lette at have med på farten.

Compassion dansk

Få adgang til

Mindsk ubehagelige følelser med Self-Compassion

Alt i alt 3 timers praktisk undervisning, samt arbejdsbog og lydfiler. 

Du har ubegrænset adgang til kurset, og kan downloade alt materiale

Mindsk svære følelser med Self-Compassion
Compassion dansk gratis

Få adgang til

Mindsk ubehagelige følelser med Self-Compassion

Alt i alt 3 timers praktisk undervisning, samt arbejdsbog og lydfiler. 

Hvad siger andre om Self-Compassion ?

compassion

Helga Friis Thorstein

Mindfulness underviser


Jeg har været på MSC-kursus hos Helle, og oveni købet i en meget svær periode i mit liv. Jeg er overbevist om at de redskaber jeg fik med mig fra kurset, har givet mig et langt større overskud til at 'surfe livets bølger', når de er der. Er mere kærlig og venlig tålmodighed overfor mig selv, når jeg får følelsen af ikke at kunne det hele. Min energi kom igen, og glæden ikke mindst. En stærk meget personlig rejse hos Helle har nu rustet mig både i mit privatliv men sandelig også mit professionelle liv. Jeg  kan varmt anbefale Helles kurser.
compassion

Pia Skov Jørgensen

Arbejder med sårbare unge


Efter en længere sygemelding kom jeg på MSC-kurset, og nu er mit fundament igen stabilt. Sådan som mit liv er lige nu, er der intet jeg ønsker at ændre! Jeg er faktisk overbevist om at det er MSC's skyld. Jeg ved, at jeg har en plads i verden og at jeg - og mit liv - er vigtigt, og bidrager i den større sammenhæng.
compassion

Malene Søbygaard

Projektleder, resilienskonsulent, Odense Kommune


Helle er en utroligt nærværende, kompetent, skarp og meget menneskelig formidler af Self-Compassion. Jeg slappede med det samme af i hendes selskab, hvilket gjorde både min læring, min indlevelse og dét at træne øvelserne nemmere. Med et arbejdsmarked hvor nulfejl, effektivisering og omstillingsparathed drøner derudad med 200 km i timen, er de værktøjer og den viden Helle leverer, det, som gør det muligt at passe på sig selv i arbejdsdagen. Den allervigtigste ressource vi har. Jeg anbefaler absolut Helles compassion kurser.

Jakob Søborg Albers

Jakob Søborg Albers

Manuvision-behandler


Compassion-værktøjerne er nogle af de stærkeste jeg har fået på min selvudviklingsrejse. Dét at blive opmærksom på, hvordan jeg taler til mig selv, og det at registre og tillade mine følelser har allerede givet mig rigtig meget.

Helle er super dygtig, meget nærværende og med et glimt i øjet. Udover at jeg bruger Compassion på mig selv, så bruger jeg det også i mine behandlinger og i dialog med klienter. Jeg vil på det varmeste anbefale andre at lære Compassion.

Janne

Sproglærer


Den ro som jeg troede, jeg ville få med sygemeldingen indfandt sig ikke. Jeg blev meget påvirket af krav fra Jobcenter og min leder, og følte mig svag og utilstrækkelig, fordi jeg ikke havde ’håndteret' min sorg, så jeg kunne passe mit arbejde ligesom alle andre gjorde’ ...Sådan lød min indre cd igen og igen.

Efter det første halve del af kursethavde jeg en indre kerne-ro. Sorgen, utilstrækkeligheden osv. er ikke væk, men i og med jeg, nu, giver de følelser, jeg har, lov til at være der – og lægger en distance til dem, bliver jeg ikke i samme grad fanget og overvældet af dem længere. Ej heller føler jeg mig alene, fordi jeg ser mine medmennesker som de er – nemlig mennesker med sorg, glæde, frygt og frustration ligesom mig selv.

Compassion dansk gratis

Få adgang til

Mindsk ubehagelige følelser med Self-Compassion

Ofte stillede spørgsmål om kurset

Hvordan foregår et online audio-kursus?

Du får adgang til en lukket platform hvor du i dit eget tempo kan gennemgå alle kapitler i kurset.  Du kan tilgå dem fra både telefon, PC og tablets.  Du kan høre dem så mange gange du vil, og downloade alt materialet.

Hvordan melder jeg mig til og får jeg adgang til materialet?

Du trykker på den grønne knap og bliver guided via et betalingssystem til selve kurset. Du får derefter mails fra mig med instruktion om hvordan du tilgår materialet, samt tips til at bruge det bedst.

Kan jeg downloade materialet?

Ja, du kan downloade både den 3-timers undervisning jeg lavede, samt arbejdsbogen og de konkrete øvelser som separate lydfiler.

Er der rabat hvis jeg tager MSC-kurset efterfølgende?

Nej, det her kursus er en kort introduktion til Self-Compassion. Det fulde MSC-kursus er meget mere fyldigt, og det vil jeg anbefale hvis du har lyst til at læremange flere nuancer og konkrete måder at bruge Self-Compassion på. Se kursuskalenderen her  

Hvor lang tid har jeg adgang til materialet?

I al overskuelig fremtid. Husk at downloade det hele, så du altid har det hvor du kan finde det. Hvis jeg vælger at lukke for salg af kurset her har du stadig adgang til platformen vor al materialet er i mindst 3 år.

Får jeg kontakt med andre deltagere eller er det et individuelt forløb?

Audio kurset er et kursus du kører helt individuel t i dit eget tempo. Du møder ikke de andre der tager kurset, og der er ikke noget fælles forum til at stille spørgsmål til mig heller. Du kører det i dit eget tempo og lytter det igennem som du har lyst.

Er der noget du mangler svar på? Så send mig en mail her.

Vil du vide mere om compassion inden du køber kurset?

Compassion dansk øvelser

Videokursus

5 video'er om hvorfor compassion hjælper dig til at stå stærkt, når du er presset

Få adgang til 5 gratis video'er hvor jeg enkelt og konkret guider dig til at forstå hvad compassion er, og hvorfor det kan hjælpe dig

Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev, som er let at afmelde.

Er du i tvivl om hvordan du eller din arbejdsplads kommer bedst igang med Compassion

- så ring eller skriv gerne til mig:

3025 7548

helle@nordic-compassion.dk

Venlig hilsen
Helle Laursen, grundlægger af Nordic Compassion

Helle Laursen

Nordic Compassion

Tlf.: 3025 7548
helle@nordic-compassion.dk
Cvr-nr.: 30761197

Kontaktinformation: Tlf.: 30257548 | email: helle@nordic-compassion.dk