Audio-kursus

Mindsk ubehagelige følelser med Self-Compassion

Den hurtigste vej til at komme godt igang med Self-Compassion. 


Tag audio-kurset i dit eget tempo

Kan du genkende blot eet af punkterne her, er kurset lavet til dig:

  • Du vil gerne forstå hvad Compassion og Self-Compassion egentlig er
  • Du vil igang med at bruge Self-Compassion i din hverdag
  • Savner en grundig, hjertelig og nede-på-jorden konkrete forklaringer på hvordan Self-Compassion kan mindske ubehagelige følelser
  • Du får alt materiale til evigt eje, og alle øvelser som lydfiler du kan have med dig overalt.
Self Compassion ubehagelige følelser

Indehold i audio-kurset 

'Mindsk ubehagelige følelser med Self-Compassion'

Optagelse fra Live Online undervisning

Du får en klar genkendelig forståelse af hvad compassion egentlig er, både når vi viser det til andre eller os selv. Det sidste er det vi kalder self-compassion.  Du får tre meget koncentrerede timers live undervisning, inklusiv alle de spørgsmål deltagerne stillede undervejs. Og ja, det er en god ide at lytte til undervisningen igen og evt. at tage den i flere bidder, for det er meget koncentreret og vi kommer vidt omkring!

Du kan downloade undervisningen som en lydfil.

Arbejdsbog

Jeg har lavet en arbejdsbog du kan printe ud. Den indeholder en introduktion  til Self-Compassion, samt de slides jeg viste undervejs. Der er angivelser af alle tidsintervaller undervejs, så du let kan gå tilbage og høre specifikke øvelser, emner eller andet i lydfilen.

Jeg anbefaler at du downloader arbejdsbogen og printer den, så du kan lave egne noter mens du arbejder dig igennem materialet.

Øvelser som professionelle lydfiler

Du bliver i kurset introduceret til fire øvelser, der alle er konkrete måder at bruge Self-Compassion på, og som samtidig kan hjælpe dig til at mindske ubehagelige følelser. De fire øvelser får du som separate lydfiler. Så kan du lytte til dem igen og igen. Når du kender dem, vil du kunne bruge dem midt i de situationer du står i, altså uden at skulle bruge særskilt tid på det.


De fire lydfiler kan downloades.

Compassion dansk

Få adgang til

Mindsk ubehagelige følelser med Self-Compassion

Alt i alt 3 timers praktisk undervisning, samt arbejdsbog og lydfiler. 

Du har ubegrænset adgang til kurset, og kan downloade alt materiale

Compassion dansk gratis

Få adgang til

Mindsk ubehagelige følelser med Self-Compassion

Alt i alt 3 timers praktisk undervisning, samt arbejdsbog og lydfiler. 

Hvad siger andre om Self-Compassion ?

Caroline Curtis

Caroline Curtis

projektleder


Inden jeg startede var jeg nervøs for om den her online Compassion-tilgang var konkret nok for mig, men oh my, jeg har fået langt mere end jeg havde turdet håbe på! Compassion har vist mig flere sider og dybder i mig selv, og det har været så hudløst ærligt at det både har været smertefuldt og fantastisk på en gang... TAK for din intelligente indsigter, din skarphed, varme og guidning på den her rejse!

Berit Rasmussen

Berit Rasmussen

sygeplejerske og kropsbehandler


Sikke en erkendelses-rejse ind i Compassion. Det arbejder på så mange niveauer, både mentalt, følelsesmæssigt og helt inde på sjælsplan.

Jeg har arbejdet med selvudvikling i mange år, men det er som om, at jeg først nu med Self-Compassion mærker sandheden i at tage vare på mig selv. Det har intet med navlepilleri at gøre, men vi kan ikke oprigtigt være noget for andre, hvis vi ikke først finder støtten og omsorgen til os selv.

Det bliver en livslang proces, er jeg sikke på, men bare på de få uger har jeg mærket en tydelig ændring inden i mig. Jeg er hurtigere til at mærke mig selv, når jeg udfordres, er bedre til at stoppe op og give mig selv en selvmedfølende pause, og jeg oplever meget oftere, at jeg ønsker at være min egen bedste ven. Jeg glæder mig til at fortsætte med Compassion-strategierne og jeg glæder mig allerede til fremtidige forløb hos Helle.

Jakob Søborg Albers

Jakob Søborg Albers

Manuvision-behandler


Compassion-værktøjerne er nogle af de stærkeste jeg har fået på min selvudviklingsrejse. Dét at blive opmærksom på, hvordan jeg taler til mig selv, og det at registre og tillade mine følelser har allerede givet mig rigtig meget.

Helle er super dygtig, meget nærværende og med et glimt i øjet. Udover at jeg bruger Compassion på mig selv, så bruger jeg det også i mine behandlinger og i dialog med klienter. Jeg vil på det varmeste anbefale andre at lære Compassion.

Janne

Sproglærer


Den ro som jeg troede, jeg ville få med sygemeldingen indfandt sig ikke. Jeg blev meget påvirket af krav fra Jobcenter og min leder, og følte mig svag og utilstrækkelig, fordi jeg ikke havde ’håndteret' min sorg, så jeg kunne passe mit arbejde ligesom alle andre gjorde’ ...Sådan lød min indre cd igen og igen.

Efter det første halve del af kursethavde jeg en indre kerne-ro. Sorgen, utilstrækkeligheden osv. er ikke væk, men i og med jeg, nu, giver de følelser, jeg har, lov til at være der – og lægger en distance til dem, bliver jeg ikke i samme grad fanget og overvældet af dem længere. Ej heller føler jeg mig alene, fordi jeg ser mine medmennesker som de er – nemlig mennesker med sorg, glæde, frygt og frustration ligesom mig selv.

Compassion dansk gratis

Få adgang til

Mindsk ubehagelige følelser med Self-Compassion

Hvorfor skal du lære Compassion af mig?

Du skal lære at bruge Compassion fordi vi alle har brug for empati, stærke personlige grænser, integritet og god kontakt mellem mennesker, så vi kan stå stærkt og undgå stress, angst, udmattelses og belastningsreaktioner.

Du skal lære det hos mig fordi jeg er den i Danmark har der længst erfaring som underviser i det evidensbaserede Mindful Self-Compassion (MSC) forløb.  Jeg har undervist internationale for Center for MSC i USA de sidste 5år.
Jeg har undervist 1500 + i selve MSC forløbet, og er fast underviser på internationale kurser arrangeret af faglige organisationer i både USA, Indien og Kina. Derudover er jeg Teacher Trainer og supervisor for dem der tager MSC-underviser uddannelsen ved Center for MSC i USA.

Kort sagt ved jeg hvad jeg taler om. Self-Compassion er mit fokus, og det er konkrete, meget brugbare redskaber jeg formidler. Derfor ved jeg at du kan bruge det fra første dag, og at redskaberne er enkle, effektfulde og lette at tilpasse din hverdag. 

Er du i tvivl om det er noget for dig, så kontakt mig gerne på mail eller over telefon.

Helle Laursen

Vil du vide mere om compassion inden du køber kurset?

Compassion dansk øvelser

Videokursus

5 video'er om hvorfor compassion hjælper dig til at stå stærkt, når du er presset

Få adgang til 5 gratis video'er hvor jeg enkelt og konkret guider dig til at forstå hvad compassion er, og hvorfor det kan hjælpe dig

Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev, som er let at afmelde.

Compassion dansk gratis

Lyd-serie

Modtag fire lydfiler med øvelser fra MSC-kurset

Få en smagsprøve (faktisk fire)  på øvelser der indgår i det fulde Mindful Self-Compassion (MSC) program. Du får øvelserne som lydfiler du kan downloade.

Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev, som er let at afmelde.

Ofte stillede spørgsmål om kurset

Er der noget du mangler svar på? Så send mig en mail her.

Hvordan foregår et online audio-kursus?

Du får adgang til en lukket platform hvor du i dit eget tempo kan gennemgå alle kapitler i kurset.  Du kan tilgå dem fra både telefon, PC og tablets.  Du kan høre dem så mange gange du vil, og downloade alt materialet.

Hvordan melder jeg mig til og får jeg adgang til materialet?

Du trykker på den grønne knap og bliver guided via et betalingssystem til selve kurset. Du får derefter mails fra mig med instruktion om hvordan du tilgår materialet, samt tips til at bruge det bedst.

Kan jeg downloade materialet?

Ja, du kan downloade både den 3-timers undervisning jeg lavede, samt arbejdsbogen og de konkrete øvelser som separate lydfiler.

Er der rabat hvis jeg tager MSC-kurset efterfølgende?

Nej, det her kursus er en kort introduktion til Self-Compassion. Det fulde MSC-kursus er meget mere fyldigt, og det vil jeg anbefale hvis du har lyst til at læremange flere nuancer og konkrete måder at bruge Self-Compassion på. Se kursuskalenderen her  

Hvor lang tid har jeg adgang til materialet?

I al overskuelig fremtid. Husk at downloade det hele, så du altid har det hvor du kan finde det. Hvis jeg vælger at lukke for salg af kurset her har du stadig adgang til platformen vor al materialet er i mindst 3 år.

Får jeg kontakt med andre deltagere eller er det et individuelt forløb?

Audio kurset er et kursus du kører helt individuel t i dit eget tempo. Du møder ikke de andre der tager kurset, og der er ikke noget fælles forum til at stille spørgsmål til mig heller. Du kører det i dit eget tempo og lytter det igennem som du har lyst.

Er du i tvivl om hvordan du eller din arbejdsplads kommer bedst igang med Compassion

- så ring eller skriv gerne til mig:

3025 7548

helle@nordic-compassion.dk

Venlig hilsen
Helle Laursen, grundlægger af Nordic Compassion

Helle Laursen

Nordic Compassion

Tlf.: 3025 7548
helle@nordic-compassion.dk
Cvr-nr.: 30761197

Kontaktinformation: Tlf.: 30257548 | email: helle@nordic-compassion.dk