Den indre medfølende stemme

Her er et kort uddrag fra Klub Compassion, om temaet 'Den indre medfølende stemme'. Videoen er godt 5 min. lang.

I videoen nævner jeg 2 øvelser, som findes på hver sin lydfil, og du får den ene lydfil her.
Det er en 18 minutter lang lydfil med en visualiserings-øvelse, der kan hjælpe dig til at få bedre kontakt til den medfølende stemme indeni.

Lyt herunder til visualiseringen 'Din medfølende ven'. Har du det svært med visualiseringer? Så fortvivl ikke. Det er blot een måde at træne compassion på. Een måde ud af mange.

Onsdag d. 20 januar starter Online MSC-kurset igen
- 10 gange online undervisning med fokus på praktisk brug af Compassion.
-Hver undervisningsgang er 2 timer.
-Du får adgang til en masse digitalt materiale.  
-Kurset koster kr. 3800,- + moms, i alt  kr. 4750,-

Om det virker online?
Her er en mail som jeg fik i morges fra en af mine internationale kursister, der tager online-forløbet lige nu:

"MSC-kurset harværet enormt brugbart for mig i denne corona-tid. Jeg bruger versioner af Compassion-strategierne hver eneste dag. Min oplevelse er blandt andet, at jo mere tid og omsorg jeg giver mig selv, jo mere stabil er min energi, og jo mere kan jeg være der for andre. Self-Compassion har hjulpet mig til at acceptere og anerkende mine begrænsninger i overskud, og det har paradoksalt nok øget min evne til at fokusere og have mere overskud. Tak!"

Og her er hvad Tanja skrev efter at have tage den 10 ugers online startpakke:
"Jeg er overrasket over den dybde, nærvær, rummelighed og fællesskabsfølelse, som er muligt at opnå på kurset, selvom det foregår online med resten af gruppen.
Jeg har fået rigtig meget ud af at fordybe mig i mindful self-compassion strategierne under det 10 uger lange forløb. Jeg arbejder og underviser i forvejen med mindfulness/mbsr, men har fået tilføjet en endnu større dimension med dybde og nænsomhed i mit arbejde.
Samtidig har det været nærende og givende i forhold til min personlig udvikling, hvor jeg har fået mange muligheder for at arbejde med mig selv, og følt mig blødgjort langt ind i sjælen med indre medfølelse.
Helle er en kompetent og dygtig formidler, som skaber et smukt fællesskab og forbundenhed i gruppen, med mange fine reflektioner til deling."
Se mere om Tanja Krogh Brandt her


Jeg har undervist i 3 år for Center for MSC i USA i netop det her format, og jeg har været med til at udvikle det sammen med dem.  Formatet er gennemprøvet og det virker, og jeg har tilføjet en masse danske ressourcer så du får både stilled nysgerrighed og viden og allermest: afprøvet det hele så du kan bruge det.

Kontaktinformation: Tlf.: 30257548 | email: helle@nordic-compassion.dk