Tak for din interesse i compassion!
Har du tid til at svare på et enkelt spørgsmål? 

powered by Typeform

Jeg bruger dit svar til at se hvilke emner, situationer og problemer der er mest relevante for dig der er interesseret i compassion strategier. På den måde kan jeg bedre lave nyhedsbreve og blogs der er relevante for dig og andre i tilsvarende situationer.

Jeg kan ikke se hvem du er eller hvor du svarer fra!

Vil du læse mere om hvad compassion og self-compassion er, så tag et kig på min blog herunder. Der er artikler om hvad compassion er, artikler om hvad compassion ikke er (!) og hvordan compassion og empati hænger sammen.

Du kan også læse en artikel serie som Politiken lavede om empati, hvor jeg er med som en af eksperterne der giver et bud på hvordan du øger din empati.

LÆS MIN BLOGEr du interesseret i at træne compassion, så se mere på siden her:
https://nordic-compassion.dk/compassion-kursus-indhold/

Compassion træning handler ikke om at gøre eller sige noget bestemt, men om at reagere med varme, visdom og støtte når du selv eller andre oplever noget der er ubehageligt. Det er altså ikke en træning i bestemte trin, men i intention og i opmærksomhed og i villighed til at både opdage og reagere når noget er svært.

Jeg håber du vil læse min blog, og håber at du finder inspiration om hvad compassion er og hvordan du kan bruge det i din hverdag. 

Kontaktinformation: Tlf.: 30257548 | email: helle@nordic-compassion.dk