Audio-kursus med fem online lektioner

Self-Compassion for sundhedsprofessionelle

Stå stærkt i relationer og undgå udbrændthed

Står du ofte i krævende relationer?

Skal du navigere i andres problemer, udfordringer og sårbarheder, for at sætte din faglighed i spil?

Kan du svare JA til ovenstående spørgsmål, og hvis din hverdagen samtidig er hektisk og du ønsker at gøre det godt - så er du i et helt unikt pres. Et pres der er en naturlig del af dine arbejdsopgaver og din faglighed.

Du presses sikkert af både 1) systemer (fx. tid, ressourcer),  2) af relationelle krav (fx. både italesatte og usagte forventninger og ønsker fra andre) samt måske 3) af dine egne ambitioner og ønsker. 

Det kan give stress, belastningsreaktioner og på sigt udbrændthed. 

Udbrændthed er hverken en svaghed eller manglende faglighed, selvom det kan opleves sådan. Det er en naturlig reaktion på manglende balance mellem krav  (egne og andres), ressourcer (egne og systemets) samt oplevelsen af indflydelse.  Det er et naturligt tegn på at du over tid har haft en stor følelsesmæssig belastning. Det opstår ofte blandt medarbejdere der arbejder med mennesker der har brug for hjælp.

 • Tegn på udbrændthed inkluderer:
  følelsesmæssig udmattelse, bliver drænet, træt, irriteret får problemer med at sove, følelsesløs, selvkritisk, trækker sig socialt fordi man ikke orker andre, samvittighedskvaler eller øget brug af undgåelses strategier, distancerer dig selv fysisk eller følelsesmæssigt fra dem du skal hjælpe

Frustrerende og hårdt! Og helt sikkert uholdbart i længden, og med potentielle konsekvenser for dig og dem omkring dig! 

Spørgsmålet er bare... hvordan fastholder du den energi der skal til, så du kan være der både for dig selv og for andre?

Det har jeg et kvalificeret bud på!

Tag med på mit nye 5 ugers kursus
Starter den 28. februar 2023

Self-Compassion for sundhedsprofessionelle
- stå stærkt i relationer og undgå udbrændthed

Kurset er evidensbaseret og giver dig praktisk træning i Self-Compassion.

Hvem er det for?

Dig der er professionel i sundhedsområdet, arbejder med mennesker i andre sammenhænge, fx. social- og undervisningsbrancherne, eller dig der som privatperson har en hjælper rolle.

Det lærer du:

 1. Forskellen på empati og compassion, og hvorfor den forskel er altafgørende for at du kan bibeholde energi og faglighed, samt undgå stress
 2. Praktisk træning i at bruge Self-Compassion i de situationer der kan dræne dig. 
 3. At opbygge dine mentale og følelsesmæssige ressourcer, så du lettere kan navigere i egne og andres sårbarheder og styrker. 

Vi mødes på 5 online lektioner (hver er 1 time og 30 min.) hvor vi har fokus på den praktiske træning, da jeg ved at det er afgørende for at du kan bruge Self-Compassion midt i de udfordrende situationer du kommer i.

Det lyder enkelt, ikke?

Det er det også, og det virker!

Self-Compassion for sundhed professionelle

Første online lektion er d. 28. februar 2023, sidste lektion er 28. marts 2023

Pris inkl moms er kr. 5750,-

Self-Compassion gør en forskel fordi

 • Alle teknikker i det her kursus kan bruges midt i din (arbejds)hverdag. Når du kender dem skal du ikke bruge særskilt tid til det
 • 'Self-Compassion for sundhedsprofessionelle' er en tilrettet udgave af det fulde Mindful Self-Compassion (MSC) kursus. Denne udgave er evidensbaseret og bruges på sygehuse i USA. (Se mere nedenfor)
 • Fokus er praktisk træning i Self-Compassion. Intet andet. Det opbygger dine indre ressourcer og kan bruges i alle situationer. 
 • Øvelserne er meget konkrete og kan bruges med stor effekt fra første modul.
 • Det er let at bruge og tilrette alt der præsenteres. Det er ikke et meditationsbaseret kursus.
 • Der skal typisk fokus på både systemiske faktorer og relationelle faktorer og personlige faktorer, for at komme udbrændthed i en medarbejder gruppe til livs. Self-Compassion øger dine relationelle styrker og dine personlige ressourcer, så du kan stå ved dig selv midt i en udfordrende hverdag, men adresserer ikke systemiske eller specifikke personlige faktorer.

Her er planen for de 5 moduler i

'Self-Compassion for sundhedsprofessionelle'
-stå stærkt i relationer og undgå udbrændthed

Adgang til kursusplatformen

Du får adgang til noget af online materialet inden vi har første online undervisningslektion. 


Online undervisnings lektionerne er på fem tirsdage, hver gang kl 19.30 - 21.00.

Det er 28. februar, 7. marts, 14. marts, 21. marts og 28. marts. 


Jeg anbefaler at du er med på live undervisningslektionerne, da vi bruger tiden på at nuancere værktøjerne, så du kan rette dem til din hverdag. Du kan lytte til optagelserne efterfølgende, hvis du ikke kan være med.


Modul 1: Brug Self-Compassion

Hvad er Self-Compassion, typiske misforståelser og forskning i Self-Compassion. Fysiologien i Self-Compassion, og  øvelser der får dig godt igang inden første live session er færdig.

Live-session #1 er tirsdag d. 28. februar kl. 19.30 - 21.00

Modul 2: Den indre støttende stemme

 Hvad er backdraft, hvordan håndterer man det, samt mindfulnes og Self-Compassion. Få kontakt til den indre støttende stemme, og motiver dig selv med den i stedet for selvkritik. Kraftfuld Self-Compassion.

Live-session #2 er tirsdag d. 7. marts kl. 19.30 - 21.00

Modul 3: Self-Compassion og resiliens

Resiliens er den sunde robusthed. Det handler også om at håndtere svære og ubehagelige følelser og sårbarhed.

Live-session #3 er tirsdag d. 14. marts kl.  19.30-21.00

Modul 4: Udbrændthed og empatitræthed

Self-Compassion til at mindske stress, belastning, udbrændthed og empati træthed. Sindsro.

Live-session #4 er tirsdag d. 21. marts  kl. 19.30-21.00

Modul 5: Gør det meningsfuldt

Værdier for dig i dit arbejde eller dine relationer. Din intention fremover.

Live-session #5 er tirsdag d. 28. marts kl. 19.30-21.00

Du har også adgang til hvert modul som een lang lydfil, hvilket gør det let at lytte i bilen, toget eller sofaen.
Self-Compassion for sundhed professionelle

Pris inkl moms er kr. 5750,-

Hvorfor skal du lære Self-Compassion af mig?

Du skal lære det hos mig fordi jeg er den i Danmark har der længst erfaring som underviser i det evidensbaserede Mindful Self-Compassion (MSC) forløb.  Jeg har undervist internationalt for Center for MSC i USA de sidste 6 år, er Teacher Trainer og mentor på alle niveauer af den proces nye undervisere skal igennem.

Jeg har undervist 2000 + i selve MSC forløbet, og er fast underviser på internationale kurser arrangeret af faglige organisationer i både USA, Indien og Kina.

Kort sagt ved jeg hvad jeg taler om. Self-Compassion er mit fokus, og det er konkrete, meget brugbare redskaber jeg formidler. Derfor ved jeg at du kan bruge det fra første dag, og at redskaberne er enkle, effektfulde og lette at tilpasse din (arbejds)hverdag. 

Helle Laursen

Helle Laursen, Cand.mag. fra Aarhus Universitet. Certificeret underviser fra UCSD, Universitet i Californien og Teacher Trainer og supervisor  i MSC-forløbet.

Hvordan foregår kurset?

 • Du får adgang til kursusplatformen inden første online undervisningslektion. Her er der intro materiale der giver dig et begrebsmæssigt overblik over empati og Compassion
 • De fem online undervisninslektioner er baseret på aktiv deltagelse fra alle, og skifter mellem korte oplæg fra mig og guidede øvelser og reflektioner som vi efterfølgende diskuterer. Fokus er ikke på den enkelte deltagers konkrete situation, men på de redskaber jeg præsenterer. Vi diskuterer øvelser og værktøjer i både små grupper og i den samlede store gruppe, så du får flest muligt nuancer med i alle øvelser.
 • Du får optagelsen fra undervisningen, alle øvelser som lydfiler samt ekstra materiale. Alt kan downloade og beholdes. 
 • Du kan tilgå alt materialet online, men jeg anbefaler at du også deltager i online lektionerne, da det er der vi finder mange af nuancerne i hver øvelse så du lettere kan rette dem til, så de fungerer for dig.
 • Du har adgang til alt materiale i 2 år efter kurset, og kan deltage i efterfølgende online undervisningslektioner når jeg udbyder dem igen (forventeligt to gange om året)

Intentionen i kurset

'Self-Compassion for sundhedsprofessionelle'
-stå stærkt i relationer og undgå udbrændthed

... at opbygge dine ressourcer med den evidensbaserede metode Self-Compassion!  Alle øvelser og redskaber der præsenteres kan bruges on-the-go midt i en travl hverdag. 

'Self-Compassion for sundhedsprofessionelle' viser dig hvordan du mindsker den stress der opstår når vi dag efter dag skal håndtere andres problemer, følelser og krav som et udgangspunkt for at fagligheden kan være i fokus.

Evidensen bag kurset

'Self-Compassion for sundhedsprofessionelle'
-stå stærkt i relationer og undgå udbrændthed

Kurset er evidensbaseret, og baseret på nyeste forskning af Dr. Kristin Neff og Dr. Chris Germer. Det bruges idag på hospitaler i USA. Det er skabt specifikt til alle indenfor sundhedsvæsenet som oplever de mange modstridende krav mellem teknologi, dokumentation, tidspres, patients traumer der påvirker kommunikationen, og generel udmattelse - og den faglighed der hele tiden er omdrejningspunktet for hovedopgaven.

Kurset er relevant og brugbart for alle der bestrider funktioner i sundheds-, social- og undervisningsbrancherne.

Indledende forskning  publiceret i 'Journal of Clinical Psychology' af Neff og Knox i 2020 om det her kursus:

 • Mindskelse af depression, stress, sekundær traumatisering, følelsesmæssig udmattelse og udbrændthed
 • Øgning af Self-Compassion, mindfulness, medfølelse for andre, jobtilfredshed for sundhedsprofessionelle, positive følelser genereret af arbejdet

I modsætning til andre måder til selvomsorg, kan Self-Compassion bruges ind i de situationer der er udfordrende med kolleger, patienter og pårørende. Se flere forskningsreferencer nedenfor.

Jeg har udvidet indholdet af det evidensbaserede kursus, så du får alt materialet på en online platform, og derved kan tage dig god tid til at forstå flere nuancer i empati og Compassion. 

Self-Compassion for sundhed professionelle

Første online lektion er d. 28. februar 2023, sidste lektion er 28. marts 2023

Pris inkl moms er kr. 5750,-

Hvad andre siger om Self-Compassion

Elisabeth Ungar

Elisabeth Ungar

Erhvervspsykolog


Jeg tog onlinekurset i Compassion, da jeg var nysgerrig på at vide mere om det og lære teknikkerne bedre at kende. Det er en tilgang, jeg bruger i mine samtaler som psykolog, som jeg gerne ville blive bedre til og forstå bedre. Desuden var det noget, jeg gerne ville lære for mig selv personligt. Jeg mener, vi alle kan have fordel af at lære at være mere selv-medfølende over for os sig. Det har Helle i hvert fald overbevist mig om. Med hendes super professionelle tilgang og rummelige stil bliver det meget tydeligt, hvad selv-medfølelse kan. Ikke bare teoretisk, som meget forskning underbygger, men også i praksis. Det skønne ved dette kursus er netop at vi gør det i praksis - hele tiden. Og har mulighed for at vende, hvor det virker, og hvor det bliver svært. Alle spørgsmål og kommentarer bliver mødt med faglig kompetence og venlighed. Man føler sig i rigtig godt selskab med både Helle og i den holdånd, hun formår at skabe.

Jeg er meget glad og taknemmelig for, at jeg besluttede mig for dette kursus - både personligt og professionelt. Det her kursus giver så meget mere energi, end det tager. Jeg går altid inspireret fra vores timer sammen. Det fungerer i øvrigt rigtig fint online, da Helle har god erfaring med at være nærværende på dette medie, så det har ikke været nogen hindring. Tværtimod. Det er en meget fin måde at være privat med sine oplevelser og samtidig være sammen og støttet.

Tak for at åbne mine øjne for hvad Self-Compassion kan på et dybere plan end hvad jeg kunne læse mig til - og tak for at flytte mig!

Elli compassion

Ellie Tholouli

Klinisk psykolog


Som psykolog og CFT terapeut og facilitator af ’Compassionate Mind’-grupper, tog jeg Helles online MSC-kursus fordi jeg ønskede at perfektionere mine evner til compassion. Jeg kendte indholdet på forhånd, og oplevede det meget rigt og harmonisk organiseret. Jeg satte særlig meget pris på Helles evne til at formidle selve ånden i Self-Compassion og hendes måde at skabe et trygt digitalt rum med deltagere fra hele verden. Med respekt, visdom og en legende tilgang til læring. Personligt blev jeg mindet om at compassion ikke handler om at blive mere perfekt, men om at rumme mine uperfektheder og at have modet til at tage ansvar for dem. Jeg ville elske at tage kurset igen! Tak!

Jakob Søborg Albers

Jakob Søborg Albers

Manuvision-behandler


Compassion-værktøjerne er nogle af de stærkeste jeg har fået på min selvudviklingsrejse. Dét at blive opmærksom på, hvordan jeg taler til mig selv, og det at registre og tillade mine følelser har allerede givet mig rigtig meget.

Helle er super dygtig, meget nærværende og med et glimt i øjet. Udover at jeg bruger Compassion på mig selv, så bruger jeg det også i mine behandlinger og i dialog med klienter. Jeg vil på det varmeste anbefale andre at lære Compassion.

Berit Rasmussen

Berit Rasmussen

sygeplejerske og kropsbehandler


Sikke en erkendelses-rejse ind i Compassion. Det arbejder på så mange niveauer, både mentalt, følelsesmæssigt og helt inde på sjælsplan.

Jeg har arbejdet med selvudvikling i mange år, men det er som om, at jeg først nu med Self-Compassion mærker sandheden i at tage vare på mig selv. Det har intet med navlepilleri at gøre, men vi kan ikke oprigtigt være noget for andre, hvis vi ikke først finder støtten og omsorgen til os selv.

Det bliver en livslang proces, er jeg sikke på, men bare på de få uger har jeg mærket en tydelig ændring inden i mig. Jeg er hurtigere til at mærke mig selv, når jeg udfordres, er bedre til at stoppe op og give mig selv en selvmedfølende pause, og jeg oplever meget oftere, at jeg ønsker at være min egen bedste ven. Jeg glæder mig til at fortsætte med Compassion-strategierne og jeg glæder mig allerede til fremtidige forløb hos Helle.

Self-Compassion for sundhed professionelle

Første online lektion er d. 28. februar 2023, sidste lektion er 28. marts 2023

Pris inkl moms er kr. 5750,-

Det her får du i 

Self-Compassion for sundhedsprofessionelle
-stå stærkt i relationer og undgå udbrændthed

 • Praktisk træning i Self-Compassion, som altsammen kan bruges midt i en travl (arbejdshverdag). Det er altså ikke baseret på meditation som en daglig praksis.
 • Definitioner af, og forskning i  empati og Compassion. Samt den vigtige fysiologiske forklaring på hvorfor empati kan dræne dig, selv når din faglighed er meget høj
 • Veje til at genfinde glæden og det meningsfyldte i dit arbejde, så du kan fastholde et fagligt fokus. Også når rammer og vilkår ikke understøtter dig eller din rolle som du ville ønske
 • Over 5 live sessioner træner og nuancerer vi alle værktøjerne. 
 • Adgang til online kursusplatform hvor du kan finde baggrundsmateriale, alle værktøjer og arbejdsbog så du trin-for-trin får alle værktøjer ind under huden.
 • Arbejdsbog og reflektionark der hjælper dig til at forstå og implementere den nye viden trin for trin. 
 • Øget mental og følelsesmæssig sundhed, der smitter af på alle andre områder af dit liv også
 • Evidensbaseret kursus. En tilrettet udgave af det fulde Mindful Self-Compassion (MSC) kursus, der er afprøvet og løbende efterprøves og justeres. Kurset bruges på flere hospitaler i USA.
 • Adgang i mindst 2 år til alt materialet efter kurset er afsluttet, inkl. mulighed for at deltage på de næste holds online lektioner

Forskellen til det fulde MSC-kursus

Compassion uddannelse

'Self-Compassion for sundhedsprofessionelle' er en kortere og mere fokuseret udgave af det fulde Mindful Self-Compassion (MSC) kursus. Fokus er på at bruge Self-Compassion i en travl hverdag hvor andre har brug for dig.

Du får her MSC-kurset i en super koncentreret boullionterning. 

Har du allerede taget det fulde MSC-kursus vil du kende de fleste af øvelserne, men ikke alle, og fokus i det her kursus vil give nye nuancer af velkendte øvelser.

Self-Compassion for sundhed professionelle

Første online lektion er d. 28. februar 2023, sidste lektion er 28. marts 2023

Pris inkl moms er kr. 5750,-

Er det her for alle?

Nej! 

 • Vi fokuserer ikke på netop dine unikke stressorer. Har du brug for dét, skal du søge faglig supervision eller terapeutisk støtte.
 • Self-Compassion er ikke et quick fix der giver dig personlige ressourcer nok til at kunne klare hvad-som-helst. Det er heller ikke en måde at lægge pres på dine egne indre ressourcer, ud over hvad du kan magte. Du lærer altså ikke at strække dig ud over evne med Self-Compassion. Du får snarere et klarere blik for hvad du kan og hvad du ikke kan stå i.
 • Det er ikke løsningen hvis dine udfordringer primært stammer fra de strukturelle eller systemiske krav du arbejder under. Self-Compassion vil gøre det lettere for dig at stå stærkt selv og at (gen)kende dine egne grænser midt i en udfordrende hverdag.
 • Det er ikke hele løsningen for dig der er i et dårligt arbejdsmiljø. Kurset kan lære dig at finde ressourcer indeni dig selv, så du kan bruge din faglighed med større lethed. Det kan selvsagt ikke gøre noget ved de interne forhold der skaber arbejdsmiljøet.
 • Du skal være tilpas med at lukke øjnene og se indad og registrere følelser og stemninger i dig selv og din krop. Hvis du  har let ved at blive overvældet af følelser, eller hvis det opleves ubehageligt når du lukker øjnene og kigger indad, så vil du have bedre af et individuelt forløb hos en psykolog. Kurset henvender sig til dig der nogenlunde kan balancerer dig selv følelsesmæssigt, kender dine egne grænser, og er normal fungerende. Du kan have stor glæde af forløbet samtidig med professionel terapi, men det kan ikke blive en erstatning. 
Self-Compassion for sundhed professionelle
Compassion dansk kursus

Første online lektion er d. 28. februar 2023, sidste lektion er 28. marts 2023

Pris inkl moms er kr. 5750,-

Her er mere om evidensen bag kurset

'Self-Compassion for sundhedsprofessionelle'
-stå stærkt i relationer og undgå udbrændthed

Kurset er evidensbaseret, og baseret på nyeste forskning af Dr. Kristin Neff og Dr. Chris Germer. Det bruges idag på hospitaler i USA. Det er skabt specifikt til alle indenfor sundhedsvæsenet som oplever de mange modstridende krav mellem teknologi, dokumentation, tidspres, patients traumer der påvirker kommunikationen, og generel udmattelse - og den faglighed der hele tiden er omdrejningspunktet for hovedopgaven.

Indledende forskning  publiceret i 'Journal of Clinical Psychology' af Neff og Knox i 2020 viser:

 • Mindskelse af depression, stress, sekundær traumatisering og udbrændthed
 • Øgning af Self-Compassion, mindfulness, medfølelse for andre, jobtilfredshed for sundhedsprofessionelle

Lidt mere om forskningsresultater:

Udbrændthed, inklusiv sekundær traumatisk stress og følelsesmæssig udmattelse er fremtrædende blandt sundhedspersonaler. Det anses for at være medvirkende faktor for dem der forlader fagområderne. (Cocker & Joss, 2016; West, Dyrbye, & Shanafelt, 2018).

 “Kronisk stress kombineret med følelsesmæssig intens arbejde hvortil der mangler nok ressourcer kan resultere i udbrændthed." skriver  West, Dyrbye, & Shanafelt (2018). Formålet med 6 ugers programmet Self-Compassion Training for Healthcare Communities (som er det amerikanske udgave af Undgå empati-træthed med Self-Compassion), er, at vise sundhedsprofessionelle hvordan du kan kan tackle de følelsesmæssige krav i deres arbejde. Mindfulness og Self-Compassion værktøjer til sundhedsprofessionelle, mindkser risikoen for at  de ender vagten følelsesmæssigt udmattet, og øger chancen for at opleve tilfredshed med arbejdet og deres rolle.

To studier lavet på medarbejdere på Dell Children’s Medical Center, som har været med på 6 ugers forløbet, viste markant øget evne til Self-Compassion, mindfulnes, medfølelse for andre, positive følelser genereret af medfølelse, oplevelse af personlig tilfredshed ved arbejdet og markant mindskelse af stress, angst, depression og udbrændthedsfaktorer (følelsesmæssig udmattelse, følelsesløshed og sekundær traumatisk stress. Andre peer-reviwed undersøgelser har fundet at Self-Compassion træning reducerer symptomer på udbrændthed og øger Self-Compassion, mindfulnes og  oplevet tilfredshed med at være medfølende overfor andre. (Delaney, M.C., 2018; Eriksson et al., 2018).  

Referencer

Cocker, F., & Joss, N. (2016). Compassion fatigue among healthcare, emergency and community service workers: A systematic review. International Journal of Environmental Research and Public Health13(6), 1–18. https://doi.org/10.3390/ijerph13060618

Delaney, M. C. (2018). Caring for the caregivers: Evaluation of the effect of an eight-week pilot mindful self-compassion (MSC) training program on nurses’ compassion fatigue and resilience. PLoS ONE, 13(11), 1–20. https://doi.org/10.1371/journal.pone.0207261

Eriksson, T., Germundsjö, L., Åström, E., & Rönnlund, M. (2018). Mindful self-compassion training reduces stress and burnout symptoms among practicing psychologists: A randomized controlled trial of a brief web-based intervention. Frontiers in Psychology9(NOV), 1–10. https://doi.org/10.3389/fpsyg.2018.02340

West, C. P., Dyrbye, L. N., & Shanafelt, T. D. (2018). Physician burnout: contributors, consequences and solutions. Journal of Internal Medicine, 283(6), 516–529. https://doi.org/10.1111/joim.12752

Ofte stillede spørgsmål om kurset

Er der noget du mangler svar på? Så send mig en mail her.

Hvordan foregår et online kursus?

Du får adgang til en lukket platform hvor du i dit eget tempo kan gennemgå alle moduler i kurset. Hvert modul har en lydfil og evt. tilhørende øvelser (også på lydfiler). Du kan tilgå dem fra både telefon, PC og tablets.
Du kan høre dem så mange gange du vil. Du får invitation til live sessionerne der afholdes over Zoom.

Hvad nu hvis jeg ikke er uddannet indenfor sundhed?

Du er hjertelig velkommen alligevel! Kurset hedder sådan, fordi det er et evidensbaseret forløb lavet specifikt til ansatte i sundhedsvæsenet. Men vi snakker ikke specifikt sundhedsfaglige problemstillinger. Fokus er på Self-Compassion i en kontekst af en travl arbejdsdag hvor du skal kunne fokusere på andre hele tiden. Derfor er træningen i det her forløb at kunne bruge Self-Compassion on-the-go imens du er travl med noget andet. Hvis det passer til dig, vil du få glæde af forløbet uanset hvor du arbejder.

Skal jeg fortælle noget om mine patienter eller kolleger?

Nej. Vi har slet ikke tid til at gå ind i den enkelte deltagers konkrete situation. Og de værktøjer vi har fokus på er Self-Compassion. Intet andet. De er ikke afhængige af den specifikke kontekst, og heller ikke af de konkrete ting der måtte være udfordrende for dig (fx. specifikke patienter eller kolleger).

Hvordan melder jeg mig til og får jeg adgang til materialet?

Du trykker på den grønne knap og bliver guided via et betalingssystem til selve kurset. Du får derefter praktisk login info over mails og al kommunikation fra mig foregår via mails.

Kan jeg betale med EAN faktura

Ja, du skal skrive til mig med alle relevante oplysninger. Send en mail på helle@nordic-compassion.dk og giv mig info om:
a. Navn på deltager(e)
b. Instiutionsnavn og adresse 
c. EAN nummer
d. reference nummer eller initialer
e. email på den bogholder eller leder der skal godkende betalingen
f. din email, som al kursusinfo skal gå til
Når jeg har al info og har sendt EAN fakturaen afsted, så får du en bekræftelse på deltagelse

Hvad nu hvis jeg allerede har taget MSC kurset?

Så har du allerede en god ide om hvad Self-Compassion er, og du ved også lidt om hvordan du bruger det til at mindske empati udmattelse. Du vil kunne genkende øvelserne. Men det her kursus har netop al den viden om empati og Self-Compassion som vi ikke kan nå på det fulde MSC kursus, så der er uden tvivl også en masse nyt at hente for dig. Mange af øvelserne er de samme, men forståelsesrammen er anderledes og mere nuanceret og specifik. Øvelserne er tilrettet til en travl hverdag og der er enkelte helt nye øvelser.

Hvor lang tid har jeg adgang til materialet?

I al overskuelig fremtid. Hvis jeg vælger at lukke for salg af kurset her har du stadig adgang til platformen vor al materialet er i minimum 3 år.

Hvad er forskellen og dette kursus og MSC kurset?

Begge er praktisk træning i Self-Compassion.  På den måde minder de om hinanden. MSC kurset er en bredere og mere generel introduktion til hvordan du bruger Self-Compassion. Dette kortere kursus trækker på den samme forståelse og mange af de samme øvelser som MSC kurset, men forståelsesrammen og fokus er anderledes. Det er mere specifikt om empati og medfølelse og forskellen på de to, samt hvordan du kan bruge Self-Compassion specifikt i de situationer hvor du bliver empatisk påvirket.


Har du allerede taget det fulde MSC kursus vil du kunne genkende mange af øvelserne, omend de her leveres i en kortere og mere direkte udgave.

Du kan sagtens tage begge kurser, da de supplerer hinanden. Du vil opleve en høj grad af fordybelse i at genbesøge de dele du allerede kender.

Skal man have deltaget i MSC kurset før man kan deltage i dette online forløb?

Nix. Men du er velkommen selvom du har taget MSC-forløbet. Ligesom du er velkommen til at gå et skridt dybere i MSC forløbet efter det her kursus. De supplerer hinanden.

Får jeg kontakt med andre deltagere eller er det et individuelt forløb?

Du møder andre på live sessionerne. Der er ikke mulighed for individuelt forløb, men du er velkommen til at skrive til mig med spørgsmål undervejs.Jeg samler spørgsmål op og adresserer alt du spørger om!

Hvordan foregår undervisningen?

Undervisningen skifter mellem korte oplæg fra mig og reflektioner og øvelser som vi laver sammen og diskutere efterfølgende. Vi har ikke tid til at snakke om konkrete situationer som alle deltagere er i, fokus er udelukkende på de konkrete temaer og øvelser. Alle øvelser laves i et format hvor jeg guider mens du sidder i stilhed og følger med, og bagefter snakker vi om hvordan øvelserne kan rettes til og bruges på forskellig vis.

Self-Compassion for sundhed professionelle

Pris inkl moms er kr. 5750,-

Nordic Compassion

Tlf.: 3025 7548
helle@nordic-compassion.dk
Cvr-nr.: 30761197

Kontaktinformation: Tlf.: 30257548 | email: helle@nordic-compassion.dk

Enter your text here...