Hvad er Compassion og hvorfor virker det?

Værsgo' her er de 5 video'er om Compassion! Tilsammen giver de dig en ret grundig forståelse af hvad compassion er og hvorfor det virker. For det virker! Forskningen er tydelig: når vi øger evnen til self-compassion bliver vi mere psykisk robuste. Vi kan fx. tackle udfordringer med større lethed, og vi får lettere ved at skabe relationer og navigere i de problemer og svære følelser som også er den del af ethvert menneskeliv.

Video 1:
Kort og godt om Compassion, Self-Compassion og om Medfølelse. Her får du konkret tale om forskelle og ligheder mellem de tre begreber.

Video 2:
Definitioner af medfølelse. Vi kan definere medfølelse (og compassion!) på flere måder - her får du de elementer som forskningen peger på skal være til stede for at vi oplever noget som medfølende.

Video 3:
Hvorfor virker compassion. Vi ved AT det virker, og faktisk også hvorfor. Self-Compassion er forbundet med alle apsekter af mental sundhed.

Video 4:
Der hvor selvmedfølelse kan hjælpe dig i din hverdag. Her fortæller jeg hvordan det ser ud i hverdagen at inddrage compassion tilgange.

Video 5:
Det skal du også vide om compassion-strategier. Her fortæller jeg om nogle af de afgørende elementer der får compassion til at virker - og hvorfor.

Brug for mere viden? Så start med min blog. Her finder du artikler der går lidt mere i dybden med de fleste emner omkring compasison, self-compassion og medfølelse.

LÆS MIN BLOG

Kontaktinformation: Tlf.: 30257548 | email: helle@nordic-compassion.dk