Compassion Online Startpakken

Kom godt i gang med Compassion

Du kan lære og træne Compassion hjemme fra, ved at tage min Compassion Online Startpakke.
Herunder kan du se alt om hvad den indeholder og hvordan det foregår når det hele er online.

Jeg hedder Helle Laursen, og jeg er din guide på Compassion Online Startpakken

Jeg underviser dig, og du har mig på sidelinien hele vejen igennem.
Sådan kan jeg sikre, at du får et optimalt udbytte.

compassion Helle Laursen

Indhold i Compassion Online Startpakken

Du får struktureret og konkret undervisning og øvelser til at øge din evne til Compassion. 
Alt materiale er fra det fulde Mindful Self-Compassion-kursus (MSC-kurset).

 • 12 ugers konkret plan så du kommer omkring alle de centrale dele af Compassion
 • 10 gange undervisning som video-møder af 2 timer hver gang (en gang er 3 timer)
 • Adgang til Klub Compassion undervejs er inkluderet (værdi kr. 1035,-)
 • Klar og konkret køreplan for hver uge
 • Min støtte og sparring undervejs via mail og gennem fælles Forum
 • Alle indsigter og øvelser fra det fulde Mindful Self-Compassion (MSC)-kursus.

Pris kr. 3600,- + moms (i alt kr. 4500,-)

Compassion Online Startpakken
viser dig hvordan du kan

 • Få en dybere forståelse for Compassion og Self-Compassion, herunder definitioner, fysiologiske sammenhænge og forskning.
 • Håndtere og mindske selvkritik
 • Motivere dig selv med venlighed i stedet for med kritik
 • Håndtere svære følelser med større lethed og accept
 • Transformere udfordrende relationer – gamle såvel som nye
 • Håndtere empati-udmattelse, når du har en behandlende eller støttende funktion overfor andre
 • Skabe en støttende relation til dig selv - især når du møder modgang
 • Bruge Self-compassion-strategierne direkte i hverdagen
 • Anerkende dig selv på den sunde måde, og glædes over livet

Andre, der har taget Compassion Online Startpakken, oplevede

compassion Helle Laursen
Sikke en erkendelses-rejse ind i Compassion. Det arbejder på så mange niveauer, både mentalt, følelsesmæssigt og helt inde på sjælsplan.

Jeg har arbejdet med selvudvikling i mange år, men det er som om, at jeg først nu med Self-Compassion mærker sandheden i at tage vare på mig selv. Det har intet med navlepilleri at gøre, men vi kan ikke oprigtigt være noget for andre, hvis vi ikke først finder støtten og omsorgen til os selv.

Det bliver en livslang proces, er jeg sikke på, men bare på de få uger har jeg mærket en tydelig ændring inden i mig. Jeg er hurtigere til at mærke mig selv, når jeg udfordres, er bedre til at stoppe op og give mig selv en selvmedfølende pause, og jeg oplever meget oftere, at jeg ønsker at være min egen bedste ven. Jeg glæder mig til at fortsætte med Compassion-strategierne og jeg glæder mig allerede til fremtidige forløb hos Helle.


Berit Rasmussen, sygeplejerske og kropsbehandler

compassion Helle Laursen
Compassion-værktøjerne er nogle af de stærkeste jeg har fået på min selvudviklingsrejse. Dét at blive opmærksom på, hvordan jeg taler til mig selv, og det at registre og tillade mine følelser har allerede givet mig rigtig meget.

Helle er super dygtig, meget nærværende og med et glimt i øjet. Udover at jeg bruger Compassion på mig selv, så bruger jeg det også i mine behandlinger og i dialog med klienter. Jeg vil på det varmeste anbefale andre at lære Compassion.


Jakob Søborg Albers, Manuvision-behandler

compassion Helle Laursen

Jeg tog onlinekurset i Compassion, da jeg var nysgerrig på at vide mere om det og lære teknikkerne bedre at kende. Det er en tilgang, jeg bruger i mine samtaler som psykolog, som jeg gerne ville blive bedre til og forstå bedre. Desuden var det noget, jeg gerne ville lære for mig selv personligt. Jeg mener, vi alle kan have fordel af at lære at være mere selv-medfølende over for os sig. Det har Helle ihverfald overbevist mig om. Med hendes super professionelle tilgang og rummelige stil bliver det meget tydeligt, hvad selv-medfølelse kan. Ikke bare teoretisk, som meget forskning underbygger, men også i praksis. Det skønne ved dette kursus er netop at vi GØR DET i praksis - hele tiden. Og har mulighed for at vende, hvor det virker, og hvor det bliver svært. Alle spørgsmål og kommentarer bliver mødt med faglig kompetence og venlighed. Man føler sig i rigtig godt selskab med både Helle og i den holdånd, hun formår at skabe. 


Jeg er meget glad og taknemmelig for, at jeg besluttede mig for dette kursus - både personligt og professionelt. Det her kursus giver så meget mere energi, end det tager. Jeg går altid inspireret fra vores timer sammen. Det fungerer i øvrigt rigtig fint online, da Helle har god erfaring med at være nærværende på dette medie, så det har ikke været nogen hindring. Tværtimod. Det er en meget fin måde at være privat med sine oplevelser og samtidig være sammen og støttet.


Tak for at åbne mine øjne for hvad Mindful Self Comapassion kan på et dybere plan end hvad jeg kunne læse mig til - og tak for at flytte mig!


Elisabeth Ungar, Erhvervspsykolog

compassion
compassion Helle Laursen

Inden jeg startede var jeg nervøs for om den her online Compassion-tilgang var konkret nok for mig, men oh my, jeg har fået langt mere end jeg havde turdet håbe på! Compassion har vist mig flere sider og dybder i mig selv, og det har været så hudløst ærligt at det både har været smertefuldt og fantastisk på en gang... TAK for din intelligente indsigter, din skarphed, varme og guidning på den her rejse!


Caroline Curtis, projektleder

Hvornår starter vi?
16. september 2020, 10 onsdage aftener kl. 19 - 21
29. oktober 2020, 10 torsdag formiddage kl .10 - 12

Indhold i de 10 video-undervisningsgange

Modul 1:  Opstart i gruppen/klassen
Modul 2:  Opdag Compassion og Self-Compassion.
Modul 3:  Mindfulness og Compassion.
Modul 4:  At praktisere kærlig venlighed
Modul 5:  Din indre medfølende stemme.
Modul 6:  Lev med dybde.
Modul 7:  Retræte: fordybelse (3 timer)
Modul 8:  At møde svære følelser
Modul 9:  At møde udfordrende relationer.
Modul 10: At sige JA til dit liv.

Hvert modul består af 2 timers video-undervisning. Der er digitalt materiale til hvert modul i form af korte tekster, PDF'er, videoer, artikler mm.

Undervisningen er oplevelsesfokuseret. Du får hver gang en umiddelbar oplevelse af de forskellige nuancer i Compassion-strategierne, og du får konkrete indsigter, som du fremadrettet kan have med dig i din hverdag.

Hvordan foregår video-undervisning?

Sådan ser det ud, når vi mødes til video-undervisningen. Alle har kamera på, så vi kan se og høre hinanden.

Jeg er garant for en 100% fokuseret, tryg og effektiv online-undervisning. Det er en gennemtestet undervisning, som jeg nu i flere år har underviser i på internationale kurser arrangeret af Center for MSC i USA. Hvert video-undervisnings-modul er på 2 timer, og vi holde 5 min. pause ca. midtvejs.

Sådan foregår
Compassion Online Startpakken

 1. 1
  Du får adgang til Klub Compassion en uge inden kursus-start.
 2. 2
  Via mail får du udførlig information om planen for de 12 uger.
 3. 3
  Du får tilbud om 20 min. individuel snak med mig inden vi starter.
 4. 4
  10 undervisnings gange over video, fordelt på de 12 uger. Samme hold/klasse hele vejen igennem.
 5. 5
  Adgang til ekstra digitalt materiale undervejs, der understøtter og nuancerer undervisingen.
 6. 6
  Mulighed for dialog med mig i undervisningen så du får alle øvelser rettet til.
 7. 7
  Mellem hver undervisningsgang får du en mail med oversigt over ugens øvelser og fokuspunkter.
 8. 8
  Undervejs holder vi kontakt gennem fælles Forum og via email  - så du er ikke alene.
 9. 9
  2 ekstra uger til integration undervejs. 1 uge ca. midtvejs samt 1 uge til sidst.

Er Compassion Online startpakken for private
eller for professionelle?

Begge dele!  De åbne kurser er åbne for både dig, der er med fordi du privat gerne vil lære at bruge Compassion-strategier, og for dig, der har ønske om at integrere strategierne i din professionelle hverdag.

Kurset er stramt struktureret og fokus er hele tiden 100% på teknikker, redskaber og konkrete indsigter. Det er ikke terapi, men bevæger sig ind i det terapeutiske rum. Underviningen er oplevelses-baseret, snarere end teoretisk. Det betyder, at det er dig som menneske, der på kursus. Ikke dig som primært lærer, læge, psykolog, fysioterapeut eller andet. Som fagperson vil det være enkelt for dig at implentere tilgangene i den faglige hverdag du er i.

Har du som professionel mere et ønske om at få Compassion-strategier sat ind i netop din og jeres faglige hverdag som en fælles forståelse i en kollegagruppe, så anbefaler jeg at I booker mig til en temadag. Se mere her: nordic-compassion.dk/empati-udmattelse/

compassion kollega
compassion Helle Laursen

Jeg så at kurset var udbudt som både arbejdsrelateret og personligt relateret, og jeg tilmeldte mig via mit arbejde. Jeg var lidt bekymret for om snakkene i undervisningen kunne komme til at gå for meget i en overvejende personlig retning f.eks. i forhold til stress, men min lille bekymring viste sig at være fuldstændig ubegrundet. Det gik op for mig at udgangspunktet var ens for os alle uanset på hvilken baggrund vi var tilmeldt, idet vi alle skulle have viden om og afprøve Compassion-strategierne uanset sammenhængene de skulle bruges.


Sanne, fysioterapeut, arbejder med kronisk syge

compassion
compassion Helle Laursen

Jeg er 54 år, og jeg har i flere år søgt alle mulige og umulige steder efter det som online Compassion-kurset har givet mig. Jeg har haft så mange 'aha'-oplevelser, at jeg ikke længere kan tælle dem. Det er vidunderligt stærkt og dybt og enkelt. Denne uges undervisning har været den dybeste indtil videre for mig personligt - og vi er kun halvvejs. Jeg glæder mig til resten!"


Jane, pallilativ sygeplejerske, efter femte undervisnings-modul i Compassion Online Startpakken

compassion
compassion Helle Laursen

Som autoriseret psykolog og Compassion Focuseret Terapeut (CFT) og facilitator af Compassionate Mind-grupper, meldte jeg mig til online Compassion kurset med Helle. Jeg havde et ønske om at 'perfektionere' mine evner om Compassion. Jeg kendte det meste af materialet på forhånd.

Jeg satte enorm stor pris på Helles evne til at formidle essensen af Compassion, og til at skabe et varmt og støttende online-rum med deltagere fra store dele af verden. Med respekt og varme og visdom og med en let og legende tilgang satte hun rammer, der støttede processen perfekt.

Jeg blev igen mindet om dybden i Compassion, og at det at perfektionere mine evner i høj grad handler om at kunne rumme mine egne uperfektheder og at have modet til at tage ansvar for dem.

Elli Tholouli, autoriseret psykolog, Athen, Grækenlandcompassion Helle Laursen

Vil bare lige dele, at jeg normalt aldrig er en, der deler noget som helst i grupper eller med folk jeg ikke er tæt på, men det var enorm god oplevelse i dag - også med de små gruppe snakke. Jeg var tryg og havde det virkeligt godt hele vejen igennem. Tror det er fordi du sætter rammerne som du gør, og fordi vi brugte tid på at snakke om retningslinerne og skabe et fællesskab her. Tak for en fantastisk start på online forløbet Helle!


Bente, efter første video-undervisning på Compassion Online Startpakken.

Hvad er forskellen på kurset i 'Compassion Online Startpakken'
og på 'Mindful Self-Compassion-kurset'?

Compassion Online Startpakken er online udgaven af det evidensbaserede fulde Mindful Self-Compassion-program,
der er skabt på baggrund af Dr. Kristin Neff og Dr. Chris Germers forskning. Pointerne, indsigterne og øvelserne er de samme.

Har du spørgsmål til Sompassion-Online-Startpakken?
Er du stadig i tvivl om det er for dig?
... så send mig en mail eller ring til mig, og så tager vi en uforpligtende snak.

compassion

At træne Compassion er evidensbaseret

Der er masser af forskning, der forklarer, hvorfor evnen til Compassion er vigtigt,
og hvad du får ud af at træne den. Her er et udpluk:

Lettere ved følelsesmæssige krav

Lettere ved at håndtere udefra kommende krav - uden at miste dig selv. Du får lettere ved at fastholde fokus på hovedopgaven i dit arbejdet.

Større robusthed og indre styrke

Den indre styrke vi bruger til at håndtere udfordringer i hverdagen bliver større, jo mere du er bevidst om dine egne og andres styrker og svagheder

Mindre stress, angst, belastningsreaktioner og depression

Mindre af alt det trælse. Især mindre af stress, angst, depression og belastningsreaktioner, der tegner sig for en stor del af sygemeldinger.

Mere glæde, overskud, livstilfredshed og handlekraft

Positive følelser øges, og du får samtidigt lettere ved at sætte dig selv til side, når det er nødvendigt. Lettere ved at sætte personlige grænser.

Mere empatisk og støttende

En større psykisk fleksibilitet gør det lettere at passe på dig selv og hjælpe andre samtidigt. Uden at skulle gå drænet hjem, når du har været sammen med andre, der krævede dig.

Forandringer bliver lettere

Både på arbejde og privat får du lettere ved at tackle udfordringer og forandringer. Også dem du umiddelbart helst havde været foruden.

Vil du i gang nu med det samme?

Start i Klub Compassion. Du kan være i gang om få minutter.
Se meget mere lige her

Du kan ringe til mig

Du kan skrive til mig