Mental sundhed

Mental sundhed med Compassion

Medlemmer i Klub Compassion har gratis adgang til også dette kursus.
Hvis du vil, kan du blive medlem af Klub Compassion her.

1. Sådan giver Compassion ro i krop og sind
2. Følelser smitter

3. Hjælp andre uden at miste dig selv

4. Accept er vejen til handlekraft og overskud

Mental sundhed ekstra vigtigt når vi skal håndtere uvished, frygt og uro bedst muligt. Mental sundhed handler også om at kunne balancere vores egne indre oplevelse, så vi kan komme ud af frygt og uro og genfinde kontakt til

Compassion-strategier er særligt stærke redskaber til at genfinde indre ro og møde ubehagelige følelser.

Selvom kurset her blev skabt på baggrund af den første nedlukning af Danmark under corona virusen, så er indsigterne og øvelserne almene for dig der gerne vil kunne bruge compassion strategier under belastninger, eller når du oplever frygt og uvished. Du får altså en kort og klar indføring i at bruge compassion-strategier til at genfinde kontakt med dig selv og tips til at møde ubehagelige følelser uden at blive fanget af dem.

Mental sundhed i en tid med frygt og uro

På 4 online-video-kurser à halvanden time, får du en lyn-indføring i hvordan du kan bruge Compassion-strategier når du eller dem omkring dig oplever frygt og uro og andre ubehagelige følelser.

Video-kurserne er live, hvilket vil sige at du kan være med via din computer, tablet eller mobil samtidig med os andre, og du vil have mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Du får efterfølgende adgang til kurserne som online-lydfiler, så du behøver ikke være med live.


Efterfølgende har jeg lavet en ekstra introduktion, samt en workbook, så du nu kan bruge strategierne helt generelt i perioder hvor du oplever frygt, uro og uvished og gerne vil blive bedre til at balancere dine egne følelser.

1

Kursus 1: Sådan giver Compassion ro i krop og sind

De vigtigste ting du skal vide om, hvorfor Compassion virker og hvordan du kan bruge Compassion til at genfinde ro i både krop og sind.

2

Kursus 2: Følelser smitter

Vi ser her nærmere på, hvorfor vi bliver smittet af hinandens følelser - også når vi hver især er hjemme hos os selv.

3

Kursus 3: Hjælp andre uden at miste dig selv

Der er situationer, hvor det kan være særligt udfordrende at være ved siden af andre. Her får du essensen af, hvordan du håndterer det man kalder empatisk smerte, altså det at blive 'væltet' følelsesmæssigt af andre.

4

Kursus 4: Accept er vejen til handlekraft og overskud

Accept er ikke det samme som at give op. Tværtimod er accept meget konkrete følelsesmæssige trin til at genfinde vores indre overblik og ro til at kunne handle med jordforbindelse, kontakt til os selv og kontakt til andre.

5

Bonus: workbook  og øvelser som lydfiler

Alle strategier kan bruges i almindelige hverdags situationer, og workbooken hjælper dig med at holde fast i de indsigter der er vigtigst for dig at tage med

Medlemmer i Klub Compassion har gratis adgang til også dette kursus.
Hvis du vil, kan du blive medlem af Klub Compassion her

Kontaktinformation: Tlf.: 30257548 | email: helle@nordic-compassion.dk