Hør hvad mine kunder siger, efter temadage om compassion i deres organisation

Malene Jensen,
coach


“Jeg ville ønske, at Self-Compassion var på folkeskoleskemaet”


Malene er coach og mor til tre. Hun stiftende bekendtskab med compassion for en del år tilbage i forbindelse med en stresssygemelding og har siden da løbende dykket dybere og dybere ned i compassion, som hun bruger både professionelt og privat.

Om sit møde med compassion fortæller Malene:

“Jeg var meget perfektionistisk, og at lære at være venlig over for mig selv
- det gjorde en kæmpe forskel”

Malene blev så begejstret for compassion, at hun siden da har taget både en-en sessioner hos Nordic Compassion og deltaget i Det originale Mindful Self-Compassion kursus.

Hun fortæller, at det var compassion-redskaberne, der gjorde, at hun ikke ‘knækkede helt’ i sit tidlige moderskab med tvillinger der led af kolik, og en mand der arbejdede meget.

Hun har siden haft en lyst til at forankre redskaberne i sit liv og i sit arbejde, og derudover var hun meget begejstret for undervisningen.

“Helle er den bedste underviser, jeg har haft. Hun har så meget integritet og underviser og guider de deltagende med stor respekt”

Malene bruger compassion dagligt - og i alle situationer. Hun fortæller, at hun har flere øvelser og konkrete redskaber, hun har taget med sig fra sine sessioner og fra kurset, som giver hende ro i stressede eller svære situationer.

Som eksempel nævner hun, at hun bruger self-compassion, når hendes nervesystem kommer på overarbejde. Det kan være, hvis hun skal holde et oplæg og mærker nervøsiteten komme snigende, eller hvis der opstår en stressende situation med børnene.

Malene er ved at starte egen virksomhed og bruger også compassion-redskaberne i sit virke som selvstændig og fortæller, at hun anbefaler compassion til alle.

“Jeg håber virkelig, at andre får øjnene op for compassion. Jeg ville ønske, at det var på folkeskoleskemaet, og jeg ville ønske, at mine sønners pædagoger havde lært det. “

Skal jeg introducere din arbejdsplads og dit team for compassion?

Skriv til mig her, så aftaler vi 15 min. til en uforpligtende snak.

Helle Laursen

Er du i tvivl om hvordan du eller din arbejdsplads kommer bedst igang med Compassion

- så ring eller skriv gerne til mig:

3025 7548

helle@nordic-compassion.dk

Venlig hilsen
Helle Laursen, grundlægger af Nordic Compassion

Nordic Compassion

Tlf.: 3025 7548
helle@nordic-compassion.dk
Cvr-nr.: 30761197

Kontaktinformation: Tlf.: 30257548 | email: helle@nordic-compassion.dk