Hør hvad mine kunder siger, efter temadage om compassion i deres organisation

Doris Mostrup Nielsen, 
VIA University College om Self-Compassion

“Min datter kan mærke, at jeg er meget mere modtagelig og lytter bedre. Og jeg kan meget bedre være i det”

Doris voksne datter lider af angst, og Doris har haft svært ved at håndtere det uden at drukne i selvbebrejdelse.

Da Doris gennem sit arbejde fik tilbud om at deltage i Det originale mindful Self-Compassion kursus, sagde hun derfor ja.

Doris fortæller, at hun havde behov for at gøre noget for sig selv. At travle perioder på jobbet og datterens udfordringer betød, at hun havde svært ved at finde ro.

“Det hele drønede rundt oppe i hovedet - også om natten”, fortæller Doris.

Doris håbede, at hun gennem kurset ville få værktøjer, hun kunne benytte til at få sig selv til falde til ro. “Og det må man sige, at det gjorde jeg i den grad”, fortæller hun.

“Nu formår jeg at finde ro, og jeg kan også hjælpe mig selv til at falde i søvn igen, når jeg vågner om natten.”

Doris er især glad for de meget konkrete redskaber, hun har fået på kurset og fortæller, at hun blandt andet bruger lydfilerne, som hun kan trække frem ved behov. “Helle har en fantastisk stemme, der er god til at skabe ro”, uddyber hun.

Om kurset fortæller Doris, at hun var overrasket over den respekt og tillid, der herskede deltagerne imellem. “Helle formår at få skabt et rum med tillid, så man tør at tale om sine følelser med vidt fremmede, og det overraskede mig.”

Men der hvor kurset har haft størst indflydelse på Doris’ liv er i forhold til at kunne håndtere datterens angst.

“Jeg er blevet bedre til at lytte uden at påtage mig skylden. Min datter kan mærke, at jeg er meget mere modtagelig og lytter bedre. Og jeg kan meget bedre være i det. Før havde jeg tendens til at lade følelserne overvælde mig. Det er langt mere konstruktivt at kunne parkere de svære følelser.”

Skal jeg introducere din arbejdsplads og dit team for compassion?

Skriv til mig her, så aftaler vi 15 min. til en uforpligtende snak.

Helle Laursen

Er du i tvivl om hvordan du eller din arbejdsplads kommer bedst igang med Compassion

- så ring eller skriv gerne til mig:

3025 7548

helle@nordic-compassion.dk

Venlig hilsen
Helle Laursen, grundlægger af Nordic Compassion

Nordic Compassion

Tlf.: 3025 7548
helle@nordic-compassion.dk
Cvr-nr.: 30761197

Kontaktinformation: Tlf.: 30257548 | email: helle@nordic-compassion.dk