Hør hvad mine kunder siger, efter temadage om compassion i deres organisation

Ann Marie,
Lektor på VIA University College

“Jeg bruger Self-Compassion som et redskab i mit job som mentor til at hjælpe unge studerende med at håndtere modstand. Flere af de studerende melder tilbage, at det har været godt”


Ann Marie er lektor og arbejder som underviser og mentor. I sit arbejde kommer hun tæt på unge studerende og har derigennem oplevet en perfekthedskultur og angst og usikkerhed blandt de unge.

Hun fortæller, at hun har savnet redskaber og flere nuancer til at håndtere den angst og usikkerhed.

Derfor meldte hun sig i efteråret 2021 til
Det originale Mindfuld Self-compassion kursus.

Ann Marie fortæller, at beskrivelsen af kurset fangede hende, og at hun forestillede sig, at hun ville kunne bruge det i både privat og professionel sammenhæng.

“I virkeligheden har alle mennesker noget, de bøvler med på et eller andet plan. Vi ved ikke, hvad der sker i den anden. Nysgerrigheden er bla. det, der kan skabe gode relationer både i arbejdslivet og privatlivet.”

I dag bruger hun det især, som forventet, i sit arbejde som mentor. Hun uddyber, at redskaberne kan bruges til at skabe bevidsthed om, at modstand og modgang er en del af det at være menneske og til at give de studerende en tro på, at modstanden er med til at udvikle dem.

Og det har været en tilgang, som har bidraget til et mere nuanceret syn på modstand hos de studerende. En tilgang som, hun oplever, skaber ro hos de unge studerende.

“Flere af de studerende bruger det og melder tilbage, at det har været godt”, fortæller hun.Skal jeg introducere din arbejdsplads og dit team for compassion?

Skriv til mig her, så aftaler vi 15 min. til en uforpligtende snak.

Helle Laursen

Er du i tvivl om hvordan du eller din arbejdsplads kommer bedst igang med Compassion

- så ring eller skriv gerne til mig:

3025 7548

helle@nordic-compassion.dk

Venlig hilsen
Helle Laursen, grundlægger af Nordic Compassion

Nordic Compassion

Tlf.: 3025 7548
helle@nordic-compassion.dk
Cvr-nr.: 30761197

Kontaktinformation: Tlf.: 30257548 | email: helle@nordic-compassion.dk