Audio-kursus

Indre styrke med
self-compassion 

Brug Self-Compassion til indre ro i et aktivt liv

Tag audio-kurset i dit eget tempo

Kan du genkende blot eet af punkterne her, er kurset lavet til dig:

 • Du vil ha' mere indre ro og styrke, så du står stærkere midt i din hverdag
 • Du længes efter at være helt ok med den du er på godt og ondt, og at kunne tage vare på dig selv når livet (...chefen, børnene eller hverdagen) udfordrer
 • Er parat til at få et fundament af ro og styrke til at stå midt i hverdagens kaos
 • Savner en grundig, hjertelig og nede-på-jorden konkret forklaringer på de vigtigste begreber i Compassion-tilgange
 • Vil vide helt præcis hvordan du bruger venlighed og compassion til at få mere indre ro og styrke
 • Ønsker konkret og brugbar vejledning der giver indsigt i Self-Compassion
Compassion dansk

Helle Laursen, Cand.mag. fra Aarhus Universitet. Certificeret underviser fra UCSD, Universitet i Californien og Teacher Trainer i MSC-forløbet, har lavet kurset.

Hvad har compassion med styrke og indre ro at gøre?

Indre styrke og indre ro er ikke statiske tilstande, som vi kan være i 100% af tiden. Begge dele er afhængige af hvordan vi relaterer til det vi skal tackle hver dag.

Indre styrke og ro kommer ikke af en rolig hverdag, men af at være vores egen indre ven - i stedet for at være en indre fjende overfor os selv.

Modstandskraft handler ikke om at kunne stå imod alting, men snarere om at genfinde ligevægten igen og igen. Og igen.

Forskningen peger på klare sammenhænge - faktisk er evnen til compassion udråbt som måske dén vigtigste faktor ift. al psykisk sundhed. Overhovedet.

LÆS MIN BLOG

Betænkelig ved Self-Compassion?

MODUL 1: Alt du skal vide om compassion og sellf-compassion

Du får en klar genkendelig forståelse af hvad compassion egentlig er, både når vi viser det til andre eller os selv. Det sidste er det vi kalder self-compassion. Du ved efter dette modul præcis hvorfor det er al din tid værd at træne compassion. Vi ser også på hvad det ikke er – de 5 største misforståelser der kan hindre dig i at træne det på den rigtige måde.

MODUL 2: Indre styrke - hvad og hvordan

Indre styrke er ikke at kunne stå imod alt, men at kunne komme tilbage igen efter modgang og udfordringer. Det er at være fleksibel nok til at kunne bøje når der er brug for det, og samtidig at kunne stå fast når det er den mest konstruktive reaktion i en given situation.

MODUL 3: Klar besked om nuancer og begreber

Du får en klar genkendelig forståelse af hvad compassion egentlig er, både når vi viser det til andre eller os selv. Og du ved efter dette modul præcis hvorfor det er al din tid værd at træne medfølelse. Vi ser også på hvad er medfølelse ikke er – de 5 største misforståelser der kan hindre dig i at træne det på den rigtige måde. Samt du får mine bedste tips til at få mest ud af audiokurset.

MODUL 4: Loving Kindness

Venlighed kan bruges meget aktivt og meget konkret, og jeg viser dig hvordan i det her modul. Loving kindness er en gammel meditations tradition, og da det her ikke er et meditationskursus så viser jeg dig hvordan du kan bruge kraftfulde ord som en meget konkret måde at støtte dig selv på i hverdagen.

MODUL 6: Svære følelser

Ubehagelige følelser bruger mange af os en stor mængde energi på at undgå eller skubbe væk. Compassion viser dig mere konstruktive måder at mindske ubehagelige følelser på. Du får også konkrete anvisninger på hvad og hvordan man kommer til en større accept af følelser og hvorfor den process tager tid.

MODUL 7: Empati og empatiudmattelse

Empati og compassion er nært beslægtede og samtidig ret forskellige. Empati kan udmatte og dræne os, og aktivere vores smertecenter i hjernen. Compassion derimod aktiverer centre der giver følelse af nærhed, kærligehed og tilhørsforhold til andre. Lær om forskellen og hvordan du kan skifte fra den ene oplevelse til den anden.

MODUL 8: Om vrede og det at miste samhørighed med andre

Vrede er i familie med frustration, irritation, at bære nag. Det kalder vi for de 'hårde følelser' fodi de kan skabe afstand til andre hvis vi ikke lærer at  bruge dem. Samtidig er de følelser også nogle der dukker op i alle situationer hvor vi mister den samhørighed vi håbede på. Modul 8 viser dig hvordan du kan mestre alt det der sker indeni dig, når vreden (eller andre nuancer af den følelses-familie) dukker op.

MODUL 9: Anerkend dig selv på den sunde måde

At anerkende og bruge vores styrkesider er ligeså vigtigt som at kunne forholde os med større lethed til alt det de er udfordrende for os. Compassion giver i høj grad større lethed og indre styrke og i det her modul viser jeg dig hvordan du kan blive (endnu) bedre venner med dine styrkesider.

Bonus modul 

Bonus modulet giver dig tre lektioner om hhv. 'Hemmeligheden bag al selvudvikling', 'Sårbarhed er vigtigere end du tror' og 'Do's and don'ts i compassion træning'. Herudover har du adgang til video tips til at sikre de vigtigste indsigter og pointer i compassion træning. Fik jeg sagt at der selvfølgelig også er et intro modul så du kommer bedst muligt i gang?

Compassion dansk

Få adgang til

Indre styrke med self-compassion 

Alt i alt mere end 6 timers audio-kursus, lige til at gå til og vende tilbage til igen og igen.

Du har ubegrænset adgang til kurset.

Elisabeth Ungar

Elisabeth Ungar

Erhvervspsykolog


Jeg tog onlinekurset i Compassion, da jeg var nysgerrig på at vide mere om det og lære teknikkerne bedre at kende. Det er en tilgang, jeg bruger i mine samtaler som psykolog, som jeg gerne ville blive bedre til og forstå bedre. Desuden var det noget, jeg gerne ville lære for mig selv personligt. Jeg mener, vi alle kan have fordel af at lære at være mere selv-medfølende over for os sig. Det har Helle i hvert fald overbevist mig om. Med hendes super professionelle tilgang og rummelige stil bliver det meget tydeligt, hvad selv-medfølelse kan. Ikke bare teoretisk, som meget forskning underbygger, men også i praksis. Det skønne ved dette kursus er netop at vi gør det i praksis - hele tiden. Og har mulighed for at vende, hvor det virker, og hvor det bliver svært. Alle spørgsmål og kommentarer bliver mødt med faglig kompetence og venlighed. Man føler sig i rigtig godt selskab med både Helle og i den holdånd, hun formår at skabe.

Jeg er meget glad og taknemmelig for, at jeg besluttede mig for dette kursus - både personligt og professionelt. Det her kursus giver så meget mere energi, end det tager. Jeg går altid inspireret fra vores timer sammen. Det fungerer i øvrigt rigtig fint online, da Helle har god erfaring med at være nærværende på dette medie, så det har ikke været nogen hindring. Tværtimod. Det er en meget fin måde at være privat med sine oplevelser og samtidig være sammen og støttet.

Tak for at åbne mine øjne for hvad Self-Compassion kan på et dybere plan end hvad jeg kunne læse mig til - og tak for at flytte mig!

Caroline Curtis

Caroline Curtis

projektleder


Inden jeg startede var jeg nervøs for om den her online Compassion-tilgang var konkret nok for mig, men oh my, jeg har fået langt mere end jeg havde turdet håbe på! Compassion har vist mig flere sider og dybder i mig selv, og det har været så hudløst ærligt at det både har været smertefuldt og fantastisk på en gang... TAK for din intelligente indsigter, din skarphed, varme og guidning på den her rejse!

Jakob Søborg Albers

Jakob Søborg Albers

Manuvision-behandler


Compassion-værktøjerne er nogle af de stærkeste jeg har fået på min selvudviklingsrejse. Dét at blive opmærksom på, hvordan jeg taler til mig selv, og det at registre og tillade mine følelser har allerede givet mig rigtig meget.

Helle er super dygtig, meget nærværende og med et glimt i øjet. Udover at jeg bruger Compassion på mig selv, så bruger jeg det også i mine behandlinger og i dialog med klienter. Jeg vil på det varmeste anbefale andre at lære Compassion.

Berit Rasmussen

Berit Rasmussen

sygeplejerske og kropsbehandler


Sikke en erkendelses-rejse ind i Compassion. Det arbejder på så mange niveauer, både mentalt, følelsesmæssigt og helt inde på sjælsplan.

Jeg har arbejdet med selvudvikling i mange år, men det er som om, at jeg først nu med Self-Compassion mærker sandheden i at tage vare på mig selv. Det har intet med navlepilleri at gøre, men vi kan ikke oprigtigt være noget for andre, hvis vi ikke først finder støtten og omsorgen til os selv.

Det bliver en livslang proces, er jeg sikke på, men bare på de få uger har jeg mærket en tydelig ændring inden i mig. Jeg er hurtigere til at mærke mig selv, når jeg udfordres, er bedre til at stoppe op og give mig selv en selvmedfølende pause, og jeg oplever meget oftere, at jeg ønsker at være min egen bedste ven. Jeg glæder mig til at fortsætte med Compassion-strategierne og jeg glæder mig allerede til fremtidige forløb hos Helle.

Lyt til knap 14 min. introduktion til hvad indre ro og styrke egentligt er herunder

Få en smagsprøve på audiokurset her

Compassion dansk

I audiokurset får du:


 • Klar besked om hvad Self-Compassion er og ikke er og en masse nuancer der gør det brugbart
 • Konkrete brugbare redskaber og indsigter, så du kan genfinde indre styrke og ro
 • Klarhed over hvor stor en del af alt det du (måske) tror kun er dig og dine mangler, faktisk handler om det at være menneske. Vi har alle dybe mønstre, dybe længsler, dybe ønsker og møder alle udfordringer.
 • Meget konkrete måder at bruge compassion på, i de situationer hvor du ikke kan finde hverken er indre styrke eller ro
 • Konkret tale om hvad accept ikke er, og hvordan du kan bruge accept til mere lethed og mere jordforbindelse.
 • Evne til at tage vare på dig selv midt i kaos. Først når du kan det, kan du finde ro og styrke indeni
 • Mere end 8 timers inspiration, reflektionsøvelser, uformelle øvelser du kan bruge alle steder, guidede meditationer og bonus materiale
 • Hovedpointerne fra det fulde Mindful Self-Compassion -kursus, og alle de vigtigste øvelser derfra også.
Compassion dansk gratis

Få adgang til

Indre styrke med self-compassion 

Compassion dansk kursus

Alt i alt mere end 6 timers audio-kursus, med ubegrænset adgang

Ofte stillede spørgsmål om kurset

Er der noget du mangler svar på? Så send mig en mail her.

Hvordan foregår et online audio-kursus?

Du får adgang til en lukket platform hvor du i dit eget tempo kan gennemgå alle kapitler i kurset. Hver lektion har en lydfil og evt. tilhørende øvelser (også på lydfiler). Du kan tilgå dem fra både telefon, PC og tablets.
Du kan høre dem så mange gange du vil, og downloade selve øvelserne, men ikke alt andet materiale i kurset.

Hvordan melder jeg mig til og får jeg adgang til materialet?

Du trykker på den grønne knap og bliver guided via et betalingssystem til selve kurset. Du får derefter 7 mails over de næste 14 dage som hjæper dig godt i gang med compassion-strategier.

Kan jeg downloade modulerne?

Nej, men du kan downloade ale øvelser så du kan have dem med dig på din tlf. og tablet og computer.

Er der rabat hvis jeg tager MSC-kurset efterfølgende?

Ja, du får rabat på MSC-kurset hvis du vil dykke mere ned i compassion efter at du har lyttet til audiokurset. Det gælder de danske udgaver af MSC-kurset som jeg selv arrangerer, altså der hvor tilmelding er direkte til mig. Det gælder også live online MSC-kurset
Du får prisen på audio-kurset i rabat, altså kr. 995,-
Se kursuskalenderen her  

Hvor lang tid har jeg adgang til materialet?

I al overskuelig fremtid. Hvis jeg vælger at lukke for salg af kurset her har du stadig adgang til platformen vor al materialet er i minimum 3 år.

Hvad er forskellen og dette kursus og MSC kurset?

Audio-kurset er en kortere udgave af MSC kruset. Det betyder at alle de vigtigste øvelser og pointer er i audio kurset, men selvfølgelig  ikke al den proces og integration som kun kan ske når vi er i en undervisningssituation.

Skal man have deltaget i MSC kurset før man kan deltage i dette online forløb?

Nix. Nogle bruger audio-kurset som introduktion til MSC-kurset. Andre bruger det som genopfriskning  efter MSC-kurset.

Får jeg kontakt med andre deltagere eller er det et individuelt forløb?

Audio kurset er et kursus du kører helt individuel t i dit eget tempo. Du møder ikke de andre der tager kurset.

Vil du vide mere om compassion inden du køber kurset?

Compassion dansk øvelser

Videokursus

5 video'er om hvorfor compassion hjælper dig til at stå stærkt, når du er presset

Få adgang til 5 gratis video'er hvor jeg enkelt og konkret guider dig til at forstå hvad compassion er, og hvorfor det kan hjælpe dig

Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev, som er let at afmelde.

Compassion dansk gratis

Lyd-serie

Modtag fire lydfiler med øvelser fra MSC-kurset

Få en smagsprøve (faktisk fire)  på øvelser der indgår i det fulde Mindful Self-Compassion (MSC) program. Du får øvelserne som lydfiler du kan downloade.

Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev, som er let at afmelde.

Er du i tvivl om hvordan du eller din arbejdsplads kommer bedst igang med Compassion

- så ring eller skriv gerne til mig:

3025 7548

helle@nordic-compassion.dk

Venlig hilsen
Helle Laursen, grundlægger af Nordic Compassion

Helle Laursen

Nordic Compassion

Tlf.: 3025 7548
helle@nordic-compassion.dk
Cvr-nr.: 30761197

Kontaktinformation: Tlf.: 30257548 | email: helle@nordic-compassion.dk