Find indre styrke med compassion-strategier

Den ultimative guide til indre ro i et aktivt liv

Audio kursus compassion
Indre styrke med compassion-strategier(3)-tlf-udgave

​Online audio-kurset​​​​ for dig der ​​længes efter mere indre ro og styrke

​Kan du genkende blot eet af punkterne her, er kurset lavet til dig:

 • Du vil ha’ mere indre ro og styrke, så du står stærkere midt i din hverdag
 • Du længes efter at være helt ok med den du er på godt og ondt, og at kunne tage vare på dig selv når livet (...chefen, børnene eller hverdagen) udfordrer
 • ​Er parat til at få et fundament af ro og styrke til at stå midt i hverdagens kaos
 • Savner en grundig, hjertelig og nede-på-jorden konkrete forklaringer på de vigtigste begreber i Compassion-tilgange
 • Vil vide helt præcis hvordan du bruger venlighed og medfølelse til at få mere indre ro og styrke

Hvad har medfølelse med styrke og indre ro at gøre?

Alt. Indre styrke og indre ro er ikke statiske tilstande, som vi kan være i 100 % af tiden. Begge dele er afhængige af hvordan vi relaterer til det vi skal tackle hver dag.

Indre styrke og ro kommer ikke af en rolig hverdag, men af en høj grad af psykisk fleksibilitet.

Modstandskraft handler ikke om at kunne stå imod alting, men snarere om at genfinde ligevægten igen og igen. Og igen.

At have indre styrke, er som et græsstrå i sommeren – det strutter og vokser når det kan, men lægger sig gerne ned når vinden blæser eller regnen pisker. Uden at tage det personligt.

Forskningen peger på klare sammenhænge - faktisk er evnen til medfølelse udråbt som måske dén vigtigste faktor ift. al psykisk sundhed. Overhovedet.

compassion
compassion

Min anbefaling:

Start med det her audio-kursus hvis du er bare en smule nysgerrig på hvad compassion-strategier kan gøre for dig!

Du finder​ insigter og øvelser der er meget mere end blot inspiration - det er en tilgang til dig selv der vil bære frugt i alle områder af dit liv.

compassion

Det her får du adgang til, i

'Find indre indre styrke med compassion-strategier':

1

Modul 1: ​Hvad er medfølelse, og hvad er det ikke

​​ Du får en klar genkendelig forståelse af hvad medfølelse egentlig er, både når vi viser det til andre eller os selv. Og du ved efter dette modul præcis hvorfor det er al din tid værd at træne medfølelse. Vi ser også på hvad er medfølelse ikke er – de 5 største misforståelser der kan hindre dig i at træne det på den rigtige måde. Samt du får mine bedste tips til at få mest ud af audiokurset.

2

Modul 2: ​Indre styrke - hvad og hvordan

​​​Hvorfor er det nu vigtigt at træne evnen til medfølelse? Vi ser på hvad forskningen (der eksploderer disse år) peger på, hvordan vi kan forklare rent fysiologisk at det virker, samt laver øvelser hvor du med det samme kan mærke at det virker. Vi kigger også på forskellen mellem selvværd og Self-Compassion. Du får de to vigtigste øvelser som jeg selv bruger hver eneste dag.

3

Modul 3: ​Klar besked om begreberne ​

​​De vigtigste begreber definerer jeg for dig så både dit hoved og din krop ved hvad vi taler om. Vi ser på  mindfulness, medfølelse, Self-Compassion, venlighed, modstand, hvorfor tankerne flyver rundt når vi bliver stille, og hvordan det kan være at medfølelse både kan aktivere og hele gammel følelsesmæssig smerte. Samt hvad du kan forvente af overraskelser når du bruger compassion-strategier, og hvordan du skal tackle overraskelserne.

4

Modul 4: ​Loving Kindness ​

​​Loving Kindness er en af de ældste meditationsformer. Jeg guider dig til at forstå dybden og intensionen i den, og giver ideer til at lave din helt egen udgave. Du behøver ikke ville meditere​, for med et medfølelses-tvist på Loving Kindness kan du bruge det hvor-som-helst og når-som-helst.

​5

Modul 5: ​Selvkritik og de​ns modsætning

​​​Selvkritik og modsætningen: vores indre medfølende stemme. Klar tale om hvorfor vi alle (!) er selvkritiske, hvad du kan gøre og hvad du ikke skal gøre for at mindske den. Hvordan du motiverer dig selv med medfølelse. Og jo, det kan man, og det er mere effektivt end at motivere med kritik!

​6

Modul 6: ​​Strategier til de svære følelser

​​De svære følelser får du her billeder på, så de for altid vil være lettere at håndtere. Og hvorfor accept er vigtigt at kende til, og hvorfor det er alt andet end at være ok med det der skete. Samt de konkrete trin som al accept går igennem (med mindre det kun foregår i dit hoved, hvilket alligevel aldrig er en accept man finder ro i)

​7

Modul 7: ​Empati og empati-udmattelse​

​​Empati, udkørthed og omsorgstræthed. Der er ikke meget der kan dræne os som andre mennesker. Her får du forklaringen på hvorfor det sker, den overaskende nuance i empati du ikke kender, samt øvelsen der a-l-t-i-d vækker glæde hvis du har en relation (på arbejde eller privat) der dræner dig.

​8

Modul 8: ​​Om vrede og det at miste samhørighed med andre

​​Når relationer til andre er svære fordi vi mister eller mangler den nærhed eller støtte vi længtes efter. Jeg viser dig hvordan du ser nedenunder vreden, forurettetheden og bitterheden, og finder det som egentlig er på spil for dig

​9

Modul 9: ​At kunne anerkende dig selv på den sunde måde

​​Anerkendelse af os selv er en diciplin for sig. Her får du forståelsen af hvorfor det kan være svært, eller blive et forsøg på at forskønne noget vi ikke har lyst til at se. Og selvfølgelig hvordan du gør det, så du anerkender og respekterer dig selv samtidig med at have lettere ved at anerkende og respektere andre.

​10

​Modul 10: ​​4 Bonus-lektioner til dig

​Bonus modulet giver dig bonus- lydfilerne:
1) 'Hemmeligheden bag al sand selvudvikling',
​2) 'Sårbarhed er vigtigere end du tror' og
​3) 'Do's and Don'ts i Self-Compassion',

samt 4) Mulighed for at downloade alle øvelserne fra mit CDsæt (14 øvelser i alt)

​Få adgang til 'Find indre styrke med compassion strategier' nu

Alt i alt mere end 6 timers audio-kursus, lige til at gå til og vende tilbage til igen og igen.

compassion
compassion

Tusind tak for et virkeligt godt kursus! Jeg kan kun anbefale det. Her har jeg endelig lært egenomsorg, og værktøjer der virker! Tak​. Og for super gode hjemmeøvelser, som jeg hurtigt lærte at glæde mig til, og som var meget lette at bruge. Meget mindre frustration nu, når de svære følelser banker på.


​Peter, Pædagogisk leder.

compassion
compassion

Nytænkende og enkelt at lære! Meget brugbart! Fedt!


​Sanne, HR konsulent

compassion
compassion

Ahhh. Jeg har været SÅ presset på job, og nu kan jeg se det hele lidt fra afstand. Mine egne forventninger, kollegernes fnidder, presset og konflikterne... nu kan jeg stå fast. Lettelse er det jeg bedst kan beskrive kurset med!


​Tine, ergoterapeut

compassion
compassion

​Jeg har taget MSC-kurset før, men det der mere tydeligt gik op for mig på dit kursus var en endnu dybere forståelse at accept...Nu kan jeg bruge det aktivt. F.eks. ift. mine spiseorgier, så nu havner jeg sjældnere i disse situationen. Mit behov for at “gå i seng” når overdreven tristhed opstår, har jeg også "accepteret” og nu sker dette også sjældnere/næsten aldrig! Alt i alt har jeg fået en meget mere tilgivende måde at møde mig selv og mine fejl på. ​ Jeg har også lært at omfavne min indre kritiker og se, at den jo bare vil mig det “godt”...og så behøver jeg jo ikke at følge dens råd, men kan istedet vælge at sige “sige tak for tanken, men i dag vælger jeg at gå en anden vej”😍


​Dorthe O.K.


Vil du lytte til knap 14 min. introduktion til​ 
hvad indre ro og styrke egentligt er?
​Kurset er et audio-kursus, hvilket betyder at du får indsigterne og øvelserne serveres i lydfiler. Som f.eks. den herunder.


​Hvad er compassion

Compassion - eller medfølelse  - defineres på samme vis, om det er overfor andre eller overfor os selv. Det indeholder tre elementer: evnen til opmærksomhed på hvad der helt reelt sker, intensionen om at møde dig selv eller den anden med støtte, og perspektivet af at det der er svært er et menneskeligt vilkår.

Medfølelse er en naturlig reaktion, når andre vi kender og holder af, har det svært. ​Det er sværere overfor os selv – af en lang række årsager, som vi ser på i kurset – men til gengæld er det et af de mest afgørende elementer i al psykisk og følelsesmæssig sundhed.


compassion
Betækelig ved Self-Compassion

Det her er ​compassion ikke:

Det er ikke selvcentreret. Du får faktisk øget empati for andre, jo bedre du bliver til medfølelse, fordi du bliver bedre til at perspektivere hvad du og andre oplever.

Du bliver ikke svag eller kommer til at mangle motivation. Tværtimod! Lad mig vise dig hvordan.

Du bliver langtfra doven. Du bliver bedre til at holde skruen i vandet og fokus på det langsigtede mål.

Du får

 • Konkrete brugbare redskaber og indsigter, så du kan genfinde indre styrke og ro
 • Klarhed over hvor stor en del af alt det du (måske) tror kun er dig og dine mangler, faktisk handler om det at være menneske. Vi har alle dybe mønstre, dybe længsler, dybe ønsker.
 • Meget konkrete måder at bruge medfølelse på, i de situationer hvor du ikke kan finde hverken er indre styrke eller ro
 • Konkret tale om hvad accept ikke er, og hvordan du kan bruge accept til mere lethed og mere jordforbindelse.
 • Evne til at tage vare på dig selv midt i kaos. Først når du kan det, kan du finde ro og styrke indeni
 • Alle hovedpointerne fra det fulde Mindful Self-Compassion -kursus.
 • Mere end 8 timers inspiration, reflektionsøvelser, uformelle øvelser du kan bruge alle steder, guidede meditationer og bonus materiale
 • ​Mulighed for at downloade mp3 version af mit CDsæt - så du kan have alle øvelserne med dig, også når du er off-line.
compassion lydfiler

​CD-sæt værdi kr. 399,-

​Få adgang til 'Find indre styrke med compassion strategier' nu

Alt i alt mere end 8 timers audio-kursus, lige til at gå til og vende tilbage til igen og igen.

compassion
compassion

Metoden er enkel, dæmper på enkel måde min stress og giver mig bedre søvn og mere ro i dagligdagen. Tiltrængt. Anbefalelsesværdigt kursus.


​Line,  under uddannelse til diætist

compassion
compassion

Jeg kan nu se, at følelser som ensomhed (der grundet mobning fyldte meget i mine teenageår) er almene og et grundvilkår for alle mennesker. Jeg er blevet mere medfølende over for andre mennesker, og synes det er lidt af en åbenbaring, at når vi​ lægger en afstand til andre menneskers problemer, bliver vi lettere udbrændte og stressede, imens dem der viser medmenneskelighed overfor andre vil kunne holde til jobbet i længden. Kan bruge min nye viden i mine professionelle sammenhænge. Kan på det varmeste anbefale Helles kurser til både private og professionelle.


​Lise, Selvstændig

​Ofte stillede spørgsmål om kurset

​Er der noget du mangler svar på?

Så send mig en mail her.

​Hvordan foregår et online audio-kursus?

​Hvad er et online kursus?

​Hvornår får jeg adgang?

​Hvordan logger jeg ind?

​Hvordan ser der ud, der hvor jeg kan logge ind?

​Hvorfor kan jeg ikke downloade alle filerne?

​Er det live? Har jeg adgang til dig?

compassion
compassion

Inden kurset var jeg ikke så god til at mærke mine behov og var ret kritisk overfor mig selv. Jeg er blevet mere venlig overfor mig selv, det er lettere at lytte til mine dybere behov, fremfor at gøre hvad jeg tror andre forventer.... jeg vælger mig selv, uden dårlig samvittighed. Og lader den anden tage vare på sine behov så….


​Julie