Medfølelse og empati er nøglen til egenomsorg

Nøglen til egenomsorg

​Medfølelse er nøglen til omsorg – se kort video!


Medfølelse kommer ikke af sig selv. Men det er nøglen til at kunne holde til at være i omsorgs og relations-brancher i lang tid uden at brænde ud.

I videoen herunder kan du høre Matthieu Richard fortælle om hans oplevelser som ​forsøgskanin i forskningsøjemed, og hans forklaringer på, hvorfor "medfølelse" er nøglen over dem alle, hvis du vil undgå at brænde ud som omsorgsgiver i dit job.

Matthieu Richard, der er oprindelig neuroforsker og sidenhen buddhist, bliver idag brugt til mange forskningsforsøg omkring meditation, da han er faglig bevandret i både forskningsverdenen og meditationslivet.

Han bliver i øvrigt også kaldt verdens gladeste mand – men det er en helt anden historie 🙂

​Lær det her på den grundige måde:

Mindful Self-Compassion (MSC) kurset giver dig helt konkret sanset-oplevet erfaring med nuancerne i empati og medfølelse, og ikke mindst en lang række måder du kan træne det på og bruge det lige midt i hverdagen (Uden at tage dig særskilt tid til det!)
Se næste kursus her: https://nordic-compassion.dk/msc-kurser/


Eller lær det her på den langsigtede måde med støtte fra andre medlemmer:

​Klub Compassion er mit nyeste bud på at støtte dig, så compassion-strategier bliver konkrete hverdags måder at håndtere dig selv, din hverdag og dine udfordringer på. Klik her for at se mere.