Compassion som personlig udvikling

"Self-Compassion er ikke terapi, men er meget terapeutisk"
- Chris Germer, grundlægger af Mindful Self-Compassion-programmet

Individuelle samtaler der får dig til at stå stærkere

Jeg tilbyder individuelle samtaler som video-møder. Det er mindst lige så effektivt som at mødes - og enklere!

Jeg er certificeret fra University of California (UCSD) i mindfulnes og compassion baserede interventioner. Derfor er det ikke traditionel terapi jeg tilbyder, men et konkret fokus på at bruge compassion til at stå stærkere i det der udfordrer dig. Udgangspunktet er altid din hverdagen, dine valg og de komplekse situationer du står i. 

Jeg har været ledende mentor-coach hos Sofia Manning gennem +10 år, samt daglig leder af et kommunalt projekt for sygemeldte med stress og/eller depression.

Har du brug for at tackle sygemelding, forandringer i livet, eller blot at lære at bruge compassion-strategierne lige ind i din (arbejds)hverdag - så lad mig hjælpe dig.

compassion Helle Laursen

Praktisk:
Alle sessioner er 55 min. og pris er kr. 975,- + moms.

​Herunder ser du enkelte udtalelser fra klienter

compassion

Din måde at arbejde med mig på er enkel og konkret, og det har dæmpet min stress og giver mig bedre søvn og mere ro i dagligdagen. Det var tiltrængt!  Så rart at jeg nu ved at jeg altid kan ringe til dig når jeg har brug for en opfrisker. Det giver en enorm ro i sig selv.


​Sanne, fysioterapeut

compassion

Du er en stor del af, at jeg ikke bare gav grædende op i håbløsheden i et hjørne på gulvet, da tingene var tungest i de sidste par tumultiske år, grundet min angst. Små glimt af lys/håb - små rum/pauser af ro, så jeg ikke kogte helt over. For pokker hvor har det været vigtigt. Så kæmpe tak for at du har været der


​Mathilde, sygemeldt med angst

MSC-program
compassion

Jeg var ikke så god til at holde pauser på arbejdet, og tænkte alt for meget på mit arbejde i fritiden. Jeg kunne blive overvældet af bekymringer og “falde ned i et hul” hvor det hele så sort ud. Jeg kan nu lettere tage pauser når jeg har brug for det, og bekymrer mig meget mindre end før. Hvis jeg griber mig selv i at bekymrer mig om en masse, så kommer jeg lettere og hurtigere ud af det igen. Det er konkret og enkelt at bruge for mig. Jeg slapper mere af og sover bedre om natten. 


​Eda, sygeplejerske

compassion
compassion

​Jeg var sygemeldt, forvirret og ked af det, da jeg kontaktede dig. Nu er jeg er sprunget ud i en efteruddannelse. Og har fået et værktøj til at kunne ​rumme og se bagom det som sker lige nu. Er markant mere tryg med det der er (i) mig. Har besluttet mig for at skal jeg være Janne så lad mig da være Janne for fanden.  Du er overordentlig kompetent og meget tillidsvækkende og du forstår og kan følge mig der hvor jeg er lige nu.​


​Janne Jeppesen

compassion
compassion

Din måde at praktisere venlighed på, har rørt mig dybt! Det er stadig svært når angsten fanger mig, men nu er der mange flere gode dage end før. Det er også dejligt at jeg kan bruge lydfilerne fra CD'erne og kan høre det igen og igen. Og tak fordi jeg kunne slukke skærmen under vores online-samtaler.


​Tina Petersen, pædagog, døjer med angst i perioder

​Ring til mig