Compassion som personlig udvikling

Compassion er ikke terapi, men fantastisk som personlig udvikling

​Jeg tilbyder individuelle sessioner som video møder. Mindst lige så effektivt som at mødes - og enklere!

Har du brug for at tackle sygemelding, forandringer i livet, eller blot at lære at bruge compassion-strategierne lige ind i din hverdag - så lad mig hjælpe dig.

Da jeg er trænet i mindfulnes og compassion baserede strategier, er det ikke traditionel terapi jeg tilbyder. ​Udgangspunktet er altid din​ hverdagen og de situationer du står i lige nu.​ Også når gamle oplevelser eller følelser gør det hele lidt kompliceret.​ Jeg kan vise dig hvordan du kan stå stærkt nu, og hvordan du kan finde mere følelsesmæssig frihed og glæde ved at være til.

Praktisk:
Alle sessioner er 55 min. og pris er kr. 975,-

​Du kan nogle gange få dit forsikringsselskab eller din arbejdsgiver til at betale.

​Vil du i gang nu? S​tart her:

indre styrke med Compassion
compassion
compassion

​Jeg var forvirret og ked af det, da jeg kontaktede dig. Nu er jeg er sprunget ud i en uddannelse. Og har fået et værktøj til at kunne ​rumme og se bagom det som sker lige nu. Er markant mere tryg med det der er (i) mig. Har besluttet mig for at skal jeg være Janne så lad mig da være Janne for fanden.
Du er overordentlig kompetent og meget tillidsvækkende og du forstår og kan følge mig der hvor jeg er lige nu.​


​Janne Jeppesen

compassion
compassion

Din måde at praktisere venlighed på, har rørt mig dybt! Det er stadig svært når angsten fanger mig, men nu er der mange flere gode dage end før. Det er også dejligt at jeg kan bruge lydfilerne fra CD'erne og kan høre det igen og igen. Og tak fordi jeg kunne slukke skærmen under vores online-samtaler.


​Tina Petersen, pædagog, døjer med angst i perioder

compassion

Din måde at arbejde med mig på er enkel, og det har dæmpet min stress og giver mig bedre søvn og mere ro i dagligdagen. Det var tiltrængt!  Så rart at jeg nu ved at jeg altid kan ringe til dig når jeg har brug for en opfrisker. Det giver en enorm ro i sig selv.


​Sanne, fysioterapeut

​Ring til mig