Compassion som personlig udvikling

Compassion er ikke terapi, men fantastisk
som personlig udvikling og fag-personlig sparring

​Jeg tilbyder individuelle sessioner som video møder. Mindst lige så effektivt som at mødes - og enklere!

Jeg er trænet i mindfulnes og compassion baserede strategier, er det ikke traditionel terapi jeg tilbyder. ​Udgangspunktet er altid din​ hverdagen og de situationer du står i lige nu. Jeg kan vise dig hvordan du kan stå stærkere lige midt i dine aktuelle udfordringer. 

Har du brug for at tackle sygemelding, forandringer i livet, eller blot at lære at bruge compassion-strategierne lige ind i din (arbejds)hverdag - så lad mig hjælpe dig.

Praktisk:
Alle sessioner er 55 min. og pris er kr. 975,- + moms.

​Du kan nogle gange få dit forsikringsselskab eller din arbejdsgiver til at betale. ​

MSC-program
compassion

Jeg var ikke så god til at holde pauser på arbejdet, og tænkte alt for meget på mit arbejde i fritiden. En gang imellem kunne jeg bliver overvældet af bekymringer og “falde ned i et hul” hvor det hele så sort ud. Jeg kan nu lettere tage pauser når jeg har brug for det, og bekymrer mig meget mindre end før. Hvis jeg griber mig selv i at bekymrer mig om en masse, så kommer jeg lettere og hurtigere ud af det igen. Det er konkret og enkelt at bruge for mig. Jeg slapper mere af og sover bedre om natten. 


​Eda, sygeplejerske

compassion
compassion

​Jeg var sygemeldt, forvirret og ked af det, da jeg kontaktede dig. Nu er jeg er sprunget ud i en efter-uddannelse. Og har fået et værktøj til at kunne ​rumme og se bagom det som sker lige nu. Er markant mere tryg med det der er (i) mig. Har besluttet mig for at skal jeg være Janne så lad mig da være Janne for fanden.  Du er overordentlig kompetent og meget tillidsvækkende og du forstår og kan følge mig der hvor jeg er lige nu.​


​Janne Jeppesen

compassion
compassion

Din måde at praktisere venlighed på, har rørt mig dybt! Det er stadig svært når angsten fanger mig, men nu er der mange flere gode dage end før. Det er også dejligt at jeg kan bruge lydfilerne fra CD'erne og kan høre det igen og igen. Og tak fordi jeg kunne slukke skærmen under vores online-samtaler.


​Tina Petersen, pædagog, døjer med angst i perioder

compassion
compassion

Du er en stor del af, at jeg ikke bare gav grædende op i håbløsheden i et hjørne på gulvet, da tingene var tungest i de sidste par tumultiske år, grundet min angst. Små glimt af lys/håb - små rum/pauser af ro, så jeg ikke kogte helt over. For pokker hvor har det været vigtigt. Så kæmpe tak for at du har været der


​Mathilde, sygemeldt med angst

compassion

Din måde at arbejde med mig på er enkel og konkret, og det har dæmpet min stress og giver mig bedre søvn og mere ro i dagligdagen. Det var tiltrængt!  Så rart at jeg nu ved at jeg altid kan ringe til dig når jeg har brug for en opfrisker. Det giver en enorm ro i sig selv.


​Sanne, fysioterapeut

​Ring til mig