Live Online eller fysiske kurser ?

Jeg tilbyder Compassion-kurser ​både live, live online​ og online.

Alle mine kurser er baseret på det evidensbaserede Mindful Self-Compassion-kursus!

Det du skal vælge, er formatet du ønsker at lære Compassion-strategierne i, og det kan fint være på flere forskellige samtidig.  Det er forskellige veje ind i samme stof, og jeg lover dig, at de supplerer hinanden rigtig godt, så start på den måde, der passer dig bedst. ​

Husk at du altid er velkommen til at skrive eller ringe til mig for at blive afklaret, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål.

​Live kurser ​

Traditionelt holder jeg Mindful Self-Compassion (MSC)-kurset med fysisk fremmøde, hvor vi mødes i almindelige kursuslokaler og er sammen over en eller flere dage.

Det fysiske MSC-kursus tilbydes på følgende måder:
Kursus 3 timer om ugen i 9 uger.
Kursus 5 dage i træk.
Kursus 2 x 2,5 dage med 4-6 uger imellem.

Uanset hvilket af de 3 formater for det fysiske kursus du vælger, så er indholdet det samme, nemlig den evidensbaserede MSC-træning.
​Vær opmærksom på, at andre udbyder kurser i Self-Compassion, der IKKE har samme evidens bag sig!

Desuden holder jeg 2-dages 'Kerne-færdigheder for fag-professionelle', med de vigtigste indsigter fra MSC især ift. empati, medfølelse og at forebygge udmattelse.

Foto fra et 5-dages 'MSC-Intensive-kursus' med ​mange​ deltagere.
Jeg underviser her sammen med​ Chris Germer.

​ Live Online 

​Live Online tilbydes fx. ​en særudgave af det fulde MSC kursus. Det udbyder jeg på både dansk og engelsk i et 10 ugers format.

I samarbejde med CenterforMSC i USA, har jeg undervist på deres internationale Live Online kurser i godt 3 år. Vi har løbende justeret 10 ugers online formatet, for at det bedst muligt både formidler MSC kursets tilgange, omen også for at det er trygt og rart og brugbart på alle måder for alle deltagere.

Fra efteråret 2020 er jeg medunderviser på deres MSC-Teacher Training, for dig der gerne vil kunne undervise i MSC-programmet.

Fordele ved Live Online undervisning:
1. Du kan følge undervisningen hjemmefra, og undgår rejsetid, hotel udgifter mm.
2. Du får typisk adgang til video optagelser, og kan gense eller lytte til undervisningen.
3. Nogle oplever en større tryghed i denne type indre arbejde, ved ikke at skulle være i en gruppe man ikke kender.

​Sådan ser det ud når vi mødes på video-konference-møde i Live Online MSC. Her​ knokles i et stille øjeblik fuld af koncentration.

​Online kurser i gør-det-selv-tempo

​Jeg har udvikler flere online kurser for dig der gerne vil lytte og arbejde med strategierne i eget tempo. Både audio og video-kurser.

Se dem alle lige her. Der kommer løbende nye til.

Du får adgang til video og/eller lydfiler, PDF-arbejdsbøger mm. ​Når du har adgang  kan du lytte igen og igen. Du har livstidsadgang.

​Klub Compassion - online uden at være alene

​Klub Compassion giver dig adgang til alle mine online kurser, foruden to månedlige video-konference-møder og et fælles Forum hvor du har adgang til både mig og alle de andre der arbejder med Self-Compassion. Se her