Helle Laursen

Hej !
Jeg er Helle

Jeg ved at vores evne til empati og venlighed er nødvendige forudsætninger for at vi kan være robuste.

Kontakt mig og hør hvordan jeg kan hjælpe jer

E-Mail: helle@nordic-compassion.dk
Tlf: 30257548

Hvad tilbyder jeg?

Udviklingsforløb og temadage, der støtter dig og dit kollega- team til at øge indre styrke og robusthed, så  I kan undgå belastningsreaktioner, udbrændthed og arbejdsbetinget stress – og i stedet have mere fokus på faglighed og hovedopgave i en travl hverdag.

Jeg kalder det at kunne ’stå stærkt, også i modvind’. Så du kan sætte dig selv til side, og være der for dem du skal hjælpe.

Vi kan ikke bestemme mængde og typen af udfordringer vi møder. Så vores evne til at relatere til os selv, er afgørende.

At blive robust handler a-l-d-r-i-g om at kunne alt eller bare knokle sig derudaf. Snarere om  at kunne rumme vores skrøbelighed og vores følelser, fornemmelser, stemninger. Uden at de styrer os, vel at mærke.

Indre styrke og robusthed kan trænes. Fundamentet såvel som redskaberne, er empati og venlighed og medfølelse. Lad mig vise jer hvordan.

Min faglige baggrund

Jeg er cand.mag. fra Aarhus Universitet. Er certificeret fra Universitet i Californien, som underviser i Mindful Self- Compassion programmet, som udviklet af Dr. Kristen Neff og Dr. Christopher Germer, Centerformsc.org i USA.

Undervisningscertificeringen er en ekstra overbygning på MSC Underviser Uddannelsen.

Har fungeret 10 år som ledende mentor coach hos Manning Inspire.

Er uddannet Certified Integrative Coach Professional, specialized in Healing Your Heart fra Debbie Ford i USA, og har desuden en lang række behandleruddannelser.

Har projektledererfaring fra kommunale projekter, bl.a. for sygemeldte borgere med stress og/eller depression.

Psykisk arbejdsmiljø og personlig kommunikation har jeg undervist i på akademi niveau gennem flere år, og har derfra stor erfaring i brancher med store følelsesmæssige krav.

Har gennemført psykiske APV i flere virksomheder og mellemstore organisationer (op til 150 medarbejdere), vha. Det Nationale Forskningsinstituts anbefalinger og det mellemlange spørgeskema herfra.

Mine samarbejds partnere

Jeg har et stort internationalt netværk, hvilket betyder at jeg altid er opdateret og har tæt samarbejde med de førende udviklere og forskere indenfor Self-Compassion.

Hvert år afholder jeg også MSC kurser i Danmark eller Europa, med de her førende faglige kapaciteter:
Chris Germer (USA), Kristin Neff (USA),  Christine Brähler (Tyskland) Steve Hickman og Michelle Becker (UCSD)

Her ser du professionelle referencer

Udpluk af de sidste års kunder:
Køge Kommune
Vejle Kommune
Seminarer.dk
Ungeguiden, Silkeborg Kommune
Jobkompganet, Silkeborg kommune
Kornmod Skole, Silkeborg
Learnmark, Horsens, Akademimodul
Dansk Politi, Undervisning af arbejdsmiljøledere
Brovandeskolen, Skagen, undervisningsdag med fokus på kommunikation i hverdagen
Kolding Realskole, temadag om kommunikation
Danmarks Privatskoleforening, Internat undervisningsforløb i kommunikation
Lilleskolerne, tema på årsmøde om kommunikation
Kornmod Realskole Silkeborg, Gennemførelse af psykisk APV, herunder ledelsessparring, dialogmøder med alle ansatte
University College Lillebælt, undervisning “Samtalen i fokus”
Hostruphus Revisorerne, Gennemførelse af psykisk APV, herunder ledelsessparring, dialogmøder med alle ansatte
Blå Kors Skannerup, Gjern, teamudviklingsforløb
Kompetence Silkeborg (Handelsskolens kursuscenter), undervisning på akademimodul
Samt et samarbejde med Silkeborg kommune, ift. efteruddanelsesprojekt for alt administrative personale
AOF Midt, udviklet arbejdsmiljøkoncept for alle afdelinger
CFU Ålborg og Hjørring, undervisning “Samtalen i fokus”
CFU Bornholm, undervisning “Samtalen i fokus”

 

Sagt om mig som underviser og konsulent:

Meget dygtig, anerkendende, åben, og brænder for det du laver!

Det mest positive ved kurset har været den behagelige stemning, den sikre ledelse, god gennemgang af problemstillingerne, gode filmeksempler og den meget åbne holdning hos Helle.

Helle havde så meget styr på stoffet at hun var i stand til at gå en anden vej end den hun havde planlagt. Jeg kan bruge alle de værktøjer vi kom omkring i min kommunikation med elever, forældre og mine kolleger. Tak!

I har været fremragende til at se de problemfelter der har været på arbejdspladsen! Det har i den grad været en øjenåbner for os at have jeres besøg.

Indholdet af kurset levede helt op til mine forventninger – jeg fik redskaber til mit arbejde og som menneske. Helle er dejlig professionel, vidende, interessant og vedkommende på alle måder.

God blanding af teori og dialog – et godt kursus! Jeg vil særligt fremhæve den gode stemning og den frie snak om problemer og skæve vinkler på hverdagen. Ville være dejligt med en opfølgning på kurset.

Dejlig frisk og målrettet tilgang fra instruktørens side. Jeg er klædt på til at tackle problemstillinger mere bevidst og anderledes end førhen.

Så er mine arme helt oppe! Det var en helt fantastisk vejledning jeg havde i dag. Fulgte køreplanen fra dit kursus, og resultatet var SÅ fedt. Jeg sendte dig mange glade tanker!! Du er meget dygtig til at undervise. Behagelig og faglig dygtig.

Du skabte en god og tryg atmosfære hvor mange emner blev berørt.

Jeg kan bruge kurset både til professionelle og private samtaler, samt mine vejleder situationer. Helle er en kompetent underviser – meget lyttende og opmærksom. Vi fik gode og anvendelige redskaber og der var en fin vekslen mellem teori og praksis.

Helle har været præcis, klar og meget meget kompetent. Det har været nogle meget inspirerende og behagelige timer – og stort udbytte. Jeg har mere overblik og selvtillid i mødet med elever og forældre nu!