Overvejer du et individuelt forløb?

Lad os starte med  30 min. gratis uforpligtende samtale over tlf. Så du se om jeg kan gi’ dig det du leder efter.

Vi kan lave hele forløbet over telefon eller skype, eller mødes i Silkeborg i mine lokaler. Du bestemmer. Skriv til mig på helle@nordic-msc.dk

Guld forløbet:
Individuel Mindful Self-Compassion træning

Kan eller vil eller kan du ikke vente til næste MSC kursus?
Eller vil du bare have det intensivt nu, helt tilrettelagt for dig?
Du får CD med lydfiler (konkrete øvelser, både dem du kan bruge på farten og dem du kan bruge 20-30 min. alene tid på), og en personlig guidning igennem de dybere nuancer af self-compassion.
21 timer fordelt over 14 gange a 1,5 timers intensiv træning.

Perfekt for dig der er sygemeldt, dig der har travlt eller dig der blot ved at du får integreret nye tiltag bedst hvis du har en der blidt skubber på.

Pris: kr. 18.900.- (1350 kr pr. gang a  1,5 time)

Relationer er det vigtigste:
Healing Your Heart forløbet

Et dybtgående forløb skabt af Debbie Ford, USA, om skygger i vores relationer. Fantastisk hvis du har svære relationer til ægtefælle, kæreste, familie – eller dig selv. Læs mere her.

Den grundige:
Find din Passion

Et grundigt forløb skabt af Pernille Melsted, for dig der ikke ved hvad du vil være når du bliver stor – eller blot er kørt sur i at være pausefisk i dit eget liv. Læs mere her.
Jeg tilbyder også forløbene Udlev din passion og Elsk din frygt, der fungerer fantastisk selvstændigt, eller som add on til Find din passion.

Kort og effektivt:
Sig JA til dig selv

Et individuelt forløb med udgangspunkt i din hverdag.

Perfekt for dig der synes du sidder fast, tumler med noget, eller ønsker at have mere fokus og retning – eller blot vil snuse til hvordan du kan bruge self-compassion til at mindske stres eller hele trælse reaktioner.

Du bestemmer indhold og jeg trækker på hele paletten af min erfaring.

Jeg synes vi skal gøre forarbejdet ordenligt! Så du får gratis en 30 min snak, så du kan være sikker på at jeg er den rette til at hjælpe dig.
Skriv gerne et par forslag til hvornår du kan. Jeg vil helst booke tid i min kalender til dig.